Magazin online cu produse naturiste & suplimente

 

Himalaya Rumalaya Gel, 75 g

Himalaya
 
35,50 lei
Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate

Himalaya Rumalaya Gel calmant

Indicații:

Himalaya Rumalaya Gel este un gel calmant și încălzitor. Este recomandat pentru utilizare în cazul afecțiunilor dureroase de diferite origini: dureri musculare, articulare, etc. Prezintă o acțiune eficientă care aduce rapid ușurare chiar și în condiții acute.

CategorieUnguente antireumatice.

Proprietăți:
Gelul calmant Himalaya Rumalaya a fost îmbogățit cu ulei Gaultheria Procumbens, renumit pentru proprietățile sale calmante. Extractul de tămâie este eficient în ameliorarea simptomelor disconfortului articular și muscular. Gelul conține și extract de ghimbir, care are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, include un amestec de uleiuri esențiale, a căror acțiune articulară intensifică senzația de frig și apoi încălzește țesuturile, care afectează efectul calmant și relaxant al gelului. Gelul Rumalaya este perfect absorbit de piele și restabilește mobilitatea articulațiilor.

Compoziţie:
Aqua, Extract de Mentha Arvenis, Ulei de frunze Gaultheria Procumbens, Ulei de Pinus Roxburgii, Alcool cetostearilic, Propilenglicol, Ulei de scoarță de scorțișoară Zeylancium, Noigen C5 1000, Palmitat de cetil, Transcutol-P, Extract de Vitex negundo, Extract de lemn de Cedrus Deodara, Z Rhizome Officinalis Extract de rășină Boswellia Serrata, trietanolamină, Carbopol 940, metilparaben, propilparaben

Utilizare:
Aplicați o cantitate mică de gel pe zona dureroasa și masați-l ușor.

Pachet: 
30 g

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord ca numele meu sa apara langa recenzie

Alti clienti au cautat si