Apireven gel cu venin de albine, 150 ml

Apireven
31,80 lei
in stoc
+

Apireven - gel cu venin de albine,150 ml 

Prospect:

Apireven gel contine venin de albine, mentol, eficient pentru reumatism, cu efect racoritor, poate reduce durerea si disconfortul la nivelul articulatiilor, muschilor si tendoanelor. Pe langa venin de albine Apireven gel mai contine extracte naturale de plante, precum: arnica montana, turmeric, eucalipt, actioneaza ca relaxant si revigorant al musculaturii dupa efort fizic, imbunatateste flexibilitatea articulatiilor si poate reduce durerea cauzata de reumatism.

Produsul Apireven de la Insititutul Apicol (ICD Apicultura) este produs sub doua forme farmaceutice: crema si gel, ambele variante sunt disponibile la pret de producator in magazinul nostru online ProduseNaturisteSam.ro in categoria: Reumatologie.


Apireven gel calmant cu efect racoritor, contine venin de albine si extracte din plante eficient in reducerea disconfortului la nivelul muschilor, tendoanelor, la nivelul articulatiilor, imbunatateste flexibilitatea, actioneaza ca relaxant si revigorant al musculaturii dupa efort fizic, eficient si pentru sportivi.

Efecte terapeutice:

  • gel calmant cu efect racoritor,
  • poate reduce disconfortul cauzat de durere la nivelul articulatiilor, tendoanelor si muschilor,
  • inbunatateste flexibilitatea articulatiilor,
  • revigorant si relaxant al musculaturii dupa efort fizic.

Indicatii:

  • reumatism acut si cronic,
  • dureri musculare si articulare,
  • sciatica,
  • lumbago,
  • pentru masajul sportivilor.

Ingrediente:

Bee venom (venin de albine), Arnica Montana (Flower), Eucalipt (Eucalyptus Globulus Leaf Oil), Mentol (Menthol), Turmeric (Curcuma Longa Root Extract), Melaleuca Leucadendron Cajeputi Leaf Oil, Phenoxyethanol, Aqua, Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin.

Mod de utilizare:

Apireven gel se aplica pe zonele dureroase, in apropierea articulatiilor bolnave aplicati un strat subtire masand usor zonele afectate ale corpului pana la absortia totala.

Atentionari:

Se recomanda prudenta la utilizarea produsului pentru persoanele cu alergii cunoscute la ingredientele din compozitia gelului. 
Inainte de prima utilizare aplicați produsul pe o suprafataă mica de piele (1-2 cm), asteptati 48 ore, iar daca nu apare niciun efect advers, utilizati conform prospectului si instrucțiunilor de folosire al produsului.
Produs testat dermatologic.

Prezentare:

150 ml


Producator:

ICD Apicultura

Ce afecțiuni ajută terapia cu venin de albine?

Veninul de albine este foarte eficient în tratarea unor boli precum inflamația, artrita, reumatismul, tulburările nevrotice, hipertensiunea (o intepatura de albină provoacă o scădere a tensiunii arteriale), nevralgia, bolile pielii și bolile oculare. 
Unguentul cu adaos de venin de albine este foarte util în tratarea cheratitei. 
Substanțele conținute în veninul de albine au proprietăți antiinflamatorii și antiseptice, potrivit unor susținători ai terapiei cu apitoxine, ele cresc și rezistența și eficiența generală a organismului, având un efect pozitiv asupra acestuia și ajutând la vindecarea multor boli.


Care este compoziția veninului de albine?

Veninul de albine contine histamină, dopamină, peptide și proteine, cum ar fi melittina, apamina și mastocitele care distrug peptidele și enzimele; fosfolipazele și hialuronidazele. 
Majoritatea substanțelor care alcătuiesc veninul albinelor sunt toxice - veninul este utilizat în principal de albine pentru a se apăra în cazul în care un stup sau o singură albină sunt în pericol.

Utilizări medicinale ale veninului de albine

Tratamentul cu venin de albine era cunoscut deja pe vremea lui Carol cel Mare, care era vindecat de gută datorită terapiei cu apitoxină. 
În prezent, acest tip de terapie este utilizat cu succes în întreaga lume. Una dintre componentele veninului de albine este mellitina, o substanță care determină descompunerea eritrocitelor și contracții puternice ale mușchilor netezi și striați. 
Alte substanțe conținute în veninul de albine sunt toxice nu numai pentru oameni - de exemplu, fosfolipaza este excelentă în combaterea infecțiilor cauzate de stafilococi, iar hialuronidaza crește permeabilitatea vaselor de sânge. 
Prin urmare, veninul de albine acționează ca un antibiotic natural și are un efect anticoagulant și previne modificările cauzate de ateroscleroză.
În plus, a fost găsit că veninul secretat de albine absoarbe elemente rezultate din iradiere radioactivă. 
Terapia cu venin de albine constă în provocarea deliberată a albinei să înțepe pacientul într-un loc selectat. 
De obicei, este suprafața exterioară a șoldului sau a umărului. 
În urma înțepăturii, veninul intră în corpul pacientului și începe să lucreze. 
Prima etapă a terapiei cu apitoxină durează 10 zile; în fiecare zi numărul de înțepături crește cu una.
Apoi se face o pauză de 4 zile, apoi în etapa următoare, care durează 6 săptămâni, pacientului i se dau 3 înțepături de albine pe zi.