Magazin online cu produse naturiste & suplimente

 

Alifie chinezeasca, crema 18.4g, China pentru dureri articulare

China
 
4,50 lei
in stoc

Alifie chinezeasca, crema 18.4g, China pentru dureri articulare

Alifia chinezeasca 18.4g este un balsam chinezesc, crema antireumatica utilizata pentru masaj pe baza de mentol, camfor si alte uleiuri esentiale cu efecte antiinflamatoare.

Ingrediente:

Camphor (Camfor) 11%; Menthol (Mentol) 10%; Wintergreen oil 10%, Cajuput oil 7%, Dementholised mint oil 6%; Clove oil 5%; Cinnamon oil (Cassia oil) 5%.

Camforul se obtine prin distilarea scoartei si a lemnului din arborele de camfor. In medicina traditionala chineza camforul se utilizeaza in obtinerea de creme, unguente, alifii care pot fi aplicate local pe piele pentru a usura durerea si a reduce inflamatiile, utilizat pentru a trata simptomele in raceala si gripa ect. Camforul pare sa stimuleze terminatiile nervoase care amelioreaza simptomele cum ar fi durerea si mancarimile.  

Crema chinezeasca pe baza de Menthol (Mentol) are un puternic miros mentolat, cu efect analgezic si anestezic local. Crema chinezeasca se poate utiliza ca adjuvant pentru dureri si inflamatii cauzate de reumatism, dureri de spate, intepaturi de insecte, pentru a trata simptomele cauzate de raceala si gripa, dureri articulare ect.

Denumirile comerciale pentru acest produs sunt: alifie chinezeasca, crema chinezeasca.

Magazinul online Produsenaturistesam va ofera produsul Alifie chinezeasca ( crema chinezeasca) de 18.4g la cel mai bun pret, mai ieftin decat in farmacii, plafare sau alte magazine naturiste online. 

Nici o postare găsită

Postare noua

Sunt de acord ca numele meu sa apara langa recenzie

Alti clienti au cautat si