Supliment pentru potenta, Maraton Forte, 20 pastile, Parapharm

Parapharm
184,00 lei
6421971000099
in stoc
+

Maraton Forte, 20 pastile, Parapharm Supliment pentru potenta

Pastilele Maraton nu necesita o folosire curativa, se pot administra doar la nevoie, insa cu administrari repetate se vor observa efecte net superioare. Cu Maraton pastile atractia sexuala este marita , efectul facandu-se simtit inca de la prima administrare. Este un supliment alimentar ce actioneaza in 30 - 45 minte de la administrare pentru o placere sexuala superioara, erectii mai ferme si de lunga durata, ofera o senzatie de vigoare si tinerete.

Prospect Maraton Forte 

  • Va garanteaza obtinerea unor erectii ferme 
  • Organismul este mai viguros 
  • Efectul dureaza pana la 72 ore (de la un organism la altul efectul poate varia) 
  • Imbunatateste circulatia sangelui 
  • Inlatura  IMPOTENTA si EJACULAREA PRECOCE
  • Ofera o doza de energie
  • Este ambalat discret

Maraton Forte este un produs 100% natural, ce se bazeaza pe combinarea stiintifica a unor plante cunoscute pentru capacitatea lor de a creste performantele esexuale masculine. Eficacitatea imediata a cestui produs se datoreaza folosirii unor superconcentrate din plante obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Atentie!!!

Stim cat de importanta este discretia in cazul produselor de potenta, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Produsele vin ambalate in cutii de carton si nu se poate identifica continutul coletului! 

Compozitie / capsula: 
Extracte de: Catuaba 50mg, Muira Puama 50mg, Polygonum multiflorum 20mg, Ginseng Siberian 35mg, Tribulus terestris 30mg, Guarana 35mg, Epimedium 30mg.

Maraton Forte administrare 

Se recomanda administrarea ocazionala ( la nevoie)  a 1 - 2 capsule / zi, intr-o singura doza cu mult lichid (nu alcool), inainte cu 1 - 2 ore de actul sexual. Nu se recomanda depasirea a 4 capsule administrate in 24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

Maraton Forte reactii adverse 

Produsul nu este recomandat persoanelor cu afectiuni cardiace si hipertensiune si acolo unde efortul fizic este contraindicat de doctor!

Producator: Parapharm

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu