Irigator clisma, para nr 11, 345ml canula rectala

Sanity
31,00 lei
in stoc
+

Irigator clisma, nr 11, para din cauciuc 345ml

Irigator clisma, para (bulb) din cauciuc, capacitate 345ml si canula rectala, produs fabricat din Saroli, pentru uz medical, tara de provenienta Germania, marca Minut. Produsul nu contine latex si are un termen de valabilitate nelimitat.

Irigator cu para din cauciuc Minut, indicatii pentru folosire:

Acest irigator cu para din cauciuc se foloseste pentru clisme cu apa calduta ( la temperatura corpului) atat pentru copii cat si pentru adulti in caz de constipatie, colici abdominale.

Descrierea produsului:

Produs nesteril pentru igiena.

Utilizare: Umpleti para (bulbul din cauciuc) cu apa calduta ori substanta pentru clisma, apoi, introduceti irigatorul (canula rectala) in para de cauciuc, dupa care puteti efectua clisma.

Dezinfectare si pastrare:

Inainte de prima folosire, dar si dupa cele ulterioare dezasamblati canula de irigare din plastic din para de cauciuc si spalati-le cu apa calda si sapun. Desfacute cele doua componente care formeaza irigatorul ( para din cauciuc si canula rectala - irigator) pot fi sterilizate prin fierbere dar pentru perioade scurte de timp.

Pachetul contine: 

Irigator

para din cauciuc

Instructiuni:

Lichidul din para care urmeaza sa fie folosita pentru clisma trebuie sa fie aproximativ la aceeasi temperatura cu corpul. Nu folositi produsul decat pentru scopul pentru care a fost conceput.

Consultati-va medicul inainte de folosire. 

Atentie, nu sterilizati nici una din componentele irigatorului in cuptorul cu microunde, autoclave si nu folositi dezinfectanti pentru sterilizare.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu