Irigator clisma - aparat clisma (enteroclisma) 1.2L, Sanity

Sanity
64,00 lei
in stoc
+

Un irigator clisma este un aparat / dispozitiv special utilizat pentru curățarea intestinului gros de reziduurile alimentare nedigerate, precum și de bacterii, viruși, ciuperci și alte microorganisme periculoase. 

Ce este o clismă? Clisma constă în turnarea unui lichid în anus, cu ajutorul unui dispozitiv pentru clisma. Lichidul ajunge in intestinul gros sub presiune, curățându-l de resturile alimentare, bacterii, viruși, ciuperci și alți agenți patogeni. Masele fecale sunt subțiate și curg mai usor prin anus. Prin urmare, clisma a fost și este încă recomandată de unii medici pentru constipație.

Care sunt beneficiile unui irigator clisma?

  • are un efect pozitiv asupra peristaltismului intestinal, 
  • combate constipația, precum și durerile de cap, 
  • îmbunătățește funcționarea diferitelor organe din corp,
  • îmbunătățește aspectul pielii. 

Pentru a efectua o clismă sunt folosite diverse dispozitive, dintre care cel mai popular este irigatorul. Adică un aparat de clisma care poate fi de unică folosință, o seringă, sau o para de cauciuc.

Acest irigator clisma este prevazut cu robinet si echipat cu 2 canule (una vaginale și una rectala). Capacitatea de 1,2 L, Imbunătățește eficiența procedurii efectuate.

Set de irigare pentru clătirea intestinelor și a vaginului. Stilul de viață este de obicei atât de intens încât corpul nostru nu este în măsură să țină pasul cu regenerarea și autocurățarea.

Inainte de prima utilizate, spalati bine acest irigator clisma 1.2L, Sanity cu apa fierbinte, pentru dezinfectare.

Capacitate: 1,2 L