Alifie chinezeasca, 3 gr x 20buc

China
21,00 lei
in stoc
+

Crema chinezeasca ajută la ameliorarea durerilor articulare. Unguentul pe bază de ingrediente de origine naturală, ameliorează eficient durerea și ameliorează inflamația, consolidând în același timp structurile sistemului nostru muscular. Datorită acestui fapt, funcționează nu numai asupra simptomelor, ci și asupra sursei durerii. Aduce ameliorare rapida, chiar și în afectiuni acute.

În contact cu pielea, crema chinezeasca pentru articulatii determină o îmbunătățire locală a circulației sanguine și limfatice, care contribuie la absorbția mai rapidă a umflăturilor și vânătăilor, reduce durerea și susține regenerarea țesuturilor deteriorate. Alifia chinezeasca este recomandata pentru ameliorarea nevralgiei, durerilor musculare și articulare, reumatismului și artritei.

Crema chinezeasca este un preparat universal, ideala pentru masajul mușchilor și articulațiilor dureroase și rigide sau în cazul leziunilor minore legate de sport.

Acțiune: Unguentul are un efect analgezic și relaxant. Datorită proprietăților sale, stimulează circulația sângelui în părțile masate ale corpului. Aduce o ușurare rapidă și de lungă durată a mușchilor și articulațiilor dureroase. Efectul durează mai mult decât cu unguentele tradiționale.

  • Analgezic
  • Antiinflamator
  • Antipiretic

Camforul, are efect antiseptic, utilizat împotriva mâncărimilor, calmează durerea, îmbunătățește circulația sângelui în piele.

Mod de utilizare:
Crema chinezeasca trebuie aplicata prin masaj în locurile dureroase de 2-3 ori pe zi.

Prezentare: 20 buc/cutie