Apireven, crema cu venin de albine

Apireven
24,00 lei
in stoc
+

Apireven, crema cu venin de albine

Prospect:
Apireven, crema contine venin de albine ( bee venom), ardei iute (capsicum extract), camphor care asigura activarea circulatiei periferice si determina o stare de comfort si relaxare musculara.

Indicatii terapeutice:

Apireven crema are indicatii multiple in: dureri cauzate de reumatism ( dureri reumatismale), reumatism acut si cronic, dureri articulare si musculare, sciatica, lumbago, pentru masajul sportivilor, ect.

Caracteristici:

Principiul activ al produsului Apireven crema este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente din propolis (tainuri, flavone, uleiuri eterice) cu actiune antioxidanta, cicatrizanta si antiseptica, iar extractele naturale de venin de albine si ardei iute asigura activarea circulatiei periferice si determina confort si relaxare musculara.
Produsul Apireven este o crema cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.

Ingrediente:

venin de albine ( bee vom), capsicum extract (extract de ardei iute), propolis extract (extract de propolis), camphor, lanolin, petrolatum, paraffinum liquidum, methyl nicotinate, aqua.

Atentie:

Produsul Apireven crema nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani, escare sau alte zone deschise. Dupa aplicarea cremei poate aparea eventuala inrosire a zonei care dispare dupa aproximativ 30 de minute si constituie dovada eficientei produsului. In caz ca reactia persista este recomandat intreruperea utilizarii produsului.

Mod de utilizare:


Crema Apireven se aplica pe zona dureroasa, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. Nu este necesara indepartarea excesului de crema. Pentru un efect prelungit se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana.

Prezentare:

Tub ce contine 30 g de crema. Produsul vine insotit de prospect, introdus in cutia de carton.

Producator:

Institutul De Cercetare - Dezvoltare Pentru Apicultura SA (ICD Apicultura).