Care sunt beneficiile colagenului?

22-11-2022
de catre SAM Distribution
Care sunt beneficiile colagenului?

Colagenul este o componentă importantă pentru corpul uman. Acum, pe lângă utilizarea în produse cosmetice, precum colagenul în cremă, serul de colagen, este inclus și în dieta noastră cu colagen oral și suplimente de colagen. Studiile au arătat că lipsa de colagen în organism este legată de diverse probleme.

Dar să vedem informații mai detaliate despre acest element.

Ce este colagenul?

Este o proteina fibroasa abundentă în corpul nostru. Colagenul este implicat în mai multe procese și joacă un rol important în buna funcționare a multor sisteme. De fapt, participă la producerea de glicoproteine, care sunt extrem de importante.

Organismul produce colagen de-a lungul vieții, dar productia sa scade treptat pe măsură ce îmbătrânim. Astfel, aportul din suplimente cu colagen este necesar pentru a ajuta la funcționarea optima a organismului.

Care sunt efectele si beneficiile colagenului?

Colagenul, joacă un rol important pentru organism:

  • Colagenul este extrem de important pentru piele.
  • Previne apariția osteoporozei.
  • Intărește oasele și conferă corpului nostru coeziune.
  • Contribuie la sănătatea oaselor, mușchilor, tendoanelor, cartilajelor și articulațiilor.
  • Contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv, reproductiv și imunitar.
  • Întârzie procesul de îmbătrânire.
  • Contribuie la buna funcționare a inimii, deoarece este o componentă atât a arterelor, cât și a vaselor.
  • Oferă stimulare părului și unghiilor.
  • Colagenul slăbește conform diferitelor cercetări.

Alimente bogate cu colagen

Colagenul se găsește într-o varietate de alimente. Unele dintre ele sunt după cum urmează:

  • Carne de Pui
  • Carne de porc
  • Carne de Vițel
  • Peşte
  • Proteine

Cele mai bune suplimente cu colagen

1. Joint Support Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2

Joint Support este un colagen hidrolizat de tip 2 foarte concentrat. Îmbogățit cu acid hialuronic, complex de vitamine B (B1, B2, B5 și B6), vitamina C, cupru și zinc. Colagenul este sub formă de peptide care au fost deja separate într-o dimensiune adecvată pentru absorbție de către corpul uman.  

Joint Support Collagen este un supliment nutritiv de înaltă calitate pentru adulți. Cu aromă de fructe de pădure. Fără risc de alergeni, gluten, lactoză sau alcool.

Acest tip de supliment contine o compozitie unica de colagen hidrolizat de calitate superioara, bogat in aminoacizi specifici: glicina, prolina si hidroxiprolina, care sunt usor absorbiti de organismul uman.

2. My Elements Beautin Colagen

Beautin Colagen oral lichid imbunatatit cu acid hialuronic, vitamine A, complex B, C si zinc. Conține colagen hidrolizat PeptanTM de înaltă calitate sub formă de peptide pentru o absorbție crescută, dintr-o sursă naturală pură.

Vitaminele A, Complexul B, C și zincul în combinație cu colagenul hidrolizat și acidul hialuronic, sunt adunate într-un complex de frumusețe extrem de complet, care furnizează atât materialul nutritiv care este gata de a fi folosit, dar oferă în același timp micronutrienții, care ajută pentru a spori producția naturală de colagen în organism.

Este sub formă lichidă pentru înghițire ușoară și conține un dozator pentru utilizare ușoară. Nu lasă un gust de pește și este deosebit de ușor de digerat.

3. Active Life Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1, 2 si 3 

Active Life Colagen este o combinatie speciala de Colagen Hidrolizat Tip 1 2 si 3, de inalta puritate, cu Vitamina C si Zinc, sub forma lichida pentru o mai buna absorbtie si biodisponibilitate de catre organism. Acţionează sinergic pentru a menţine sănătatea şi elasticitatea ţesuturilor precum părul, unghiile, pielea şi articulaţiile. Potrivit pentru persoanele cu probleme ale pielii precum piele uscată, eczeme, păr subțire și unghii fragile, bărbați și femei, indiferent de vârstă.

4. Pure Colagen marin hidrolizat pulbere 

Pure Collagen este un supliment alimentar pe baza de colagen hidrolizat pulbere 10.000mg tip 1 si 3 super concentrat care îmbunătățește în mod unic elasticitatea pielii, umiditatea, aspectul și sănătatea generală. Fabricate din pește organic și prins sălbatic, peptidele de colagen marin sunt hidrolizate pentru o digestie ușoară și o absorbție rapidă.

Acest ingredient pur și durabil este cea mai bună alegere și contribuie la coeziunea, elasticitatea și regenerarea pielii, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor și țesutului conjunctiv. Fara gluten si coloranti artificiali.

5. Ch Alpha Plus

Suplimentul Ch Alpha Plus este o formulă bazata pe colagen lichid, care oferă organismului toate beneficiile.

Acțiune:

  • colagen pentru articulații
  • colagen pentru față
  • sistem imunitar
  • colagen pentru oase
  • vasele de sânge și organele vitale
  • sănătatea și creșterea celulară

Oferă organismului cea mai mare, cea mai completă și mai eficientă absorbție de colagen. Nu conține organisme modificate genetic sau gluten.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu