Top 5 Suplimente Antiinflamatoare Naturale

15-11-2022
de catre SAM Distribution
Top 5 Suplimente Antiinflamatoare Naturale

Știați că mai multe alimente și suplimente au in compozitia lor anumiti compuși care acționează ca un antiinflamator natural? In acest articol va prezentam cele mai importante 3 suplimente antiinflamatoare naturale cu efect dovedit asupra inflamatiilor neplacute.

Inflamația este primul răspuns al sistemului imunitar la infecții, răni sau iritații și, prin urmare, este importantă pentru organism. Cu toate acestea, în unele cazuri, devine cronică și dăunătoare.

Un meniu bogat in fructe, legume, alge si suplimente specifice precum Lyprinol, ajuta la reducerea procesului inflamator. În plus, contribuie la controlul greutății, reducerea inflamatiilor și prevenirea apariției diferitelor boli.

Exercițiile fizice sunt, de asemenea, benefice pentru combaterea naturală a inflamatiei.

Ce este inflamatia?

Inflamația este reacția organismului la infecție sau răni. Funcția sa principală este de a elimina microorganismele infecțioase sau de a repara țesuturile deteriorate dupa arsuri sa lovituri.

Prin urmare, se poate observa că există două tipuri de inflamații: neinfecțioase și infecțioase. Ambele tipuri, prezintă de obicei semne caracteristice, cum ar fi cresterea temperaturii, roșeață, inflamatie, durere și chiar pierderea funcției.

Inflamația devine dăunătoare atunci când este cronică. Asta pentru că poate duce la apariția altor afectiuni, precum obezitatea, cancerul, diabetul și bolile neurologice.

Cum stim daca exista o inflamatie in organism?

Simptomele inflamației pot fi observate prin diferite nereguli care apar în funcționarea organismului nostru, inclusiv:

  • umflarea corpului;
  • dereglarea intestinului;
  • supratensiune;
  • ten gras, aparitia cosurilor si chiar a cearcanelor;
  • modificări ale urinei;
  • dureri articulare.

De ce este important sa folosesti un antiinflamator natural precum Lyprinol? 

Procesele inflamatorii sunt caracterizate ca simptome unui număr mare de afectiuni și boli. În cazul bolilor degenerative sau de îmbătrânire, inflamația este o explicație importantă a apariției acestora.

Importanța antiinflamatoarelor naturale precum Lyprinol advanced capsule este tocmai aceea de a minimiza unele dezechilibre care apar în organismul nostru ce sunt cauzate de procese inflamatorii.

Prin reducerea simptomelor inflamației, este posibil să se prevină sau chiar să servească drept ajutor în tratamentul bolilor cronice grave precum diabetul, obezitatea, problemele cardiovasculare și cancerul.

Cel mai bun mod de a reduce inflamația din organism este să crești aportul de compuși care acționează ca antiinflamatoare naturale din alimentele sau suplimente. Cel mai bun exemplu este suplimentul Lyprinol capsule, care actioneaza asupra inflamatiei, chiar din primele zile de administrare.

Ce antiinflamatoare naturale sunt disponibile pe piata?

1. Lyprinol 

Lyprinol complex marin forte sau miracolul din mare, este un produs complet natural și sigur care optimizează biochimia organismului și s-a demonstrat în studii clinice că are o activitate antiinflamatoare puternică.

Este un complex lipidic marin, extras din scoica cu cochilie verde in Noua Zeelandă, despre care s-a demonstrat că are proprietăți antiinflamatorii puternice.

Lyprinol® ajută la reglarea mesagerilor chimici precum leucotrienele (care pot provoca inflamație) prin mecanisme naturale. Oferă capacitate antiinflamatoare fără efectele secundare ale medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene.

2. Curcumina

Curcumina aparține grupului de carotenoizi și este cunoscută pentru puterea sa antiinflamatoare ridicată.

Un studiu clinic asupra adolescentelor supraponderale și obeze a observat că suplimentarea cu curcumină a avut efecte benefice asupra markerilor de inflamație.

3. Aicina si Quercetina 

Alicina și quercetina sunt compuși cu acțiune antioxidantă și putere antiinflamatoare care ajută la întărirea sistemului imunitar. 

Studiul „Activitatea antiinflamatoare a produselor naturale”, publicat în 2016, a evidențiat aceste două flavonoide ca substanțe naturale importante cu activitate puternica antiinflamatoare. 

4. Astaxantina

Astaxantina este un carotenoid sintetizat din microalge și ciuperci. Este cunoscut drept cel mai puternic antioxidant din lume și are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii uimitoare.

Un studiu a demonstrat potențialul său ca agent terapeutic antioxidant și antiinflamator în bolile cardiovasculare. De asemenea, a subliniat că nu există rezultate adverse raportate în acest sens.

5. Resveratrol

Dacă ai auzit că vinul este bun pentru sănătatea ta, cu siguranță știi ce este resveratrolul. Justificarea acestei afirmații este tocmai prezența compusului bioactiv cu mare acțiune antiinflamatoare. Uimitor, nu-i așa? În plus, resveratrolul are acțiune antioxidantă și anticancerigenă.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu