Cele mai bune pastile potenta in farmacii - top 4

16-08-2021
de catre SAM Distribution
Cele mai bune pastile potenta in farmacii - top 4

Suplimentele pentru potenta facilitează realizarea și menținerea erecției, creșterea libidoului și îmbunătățirea fertilității. Aceste tipuri de pastile potenta ajuta la creșterea nivelului de oxid nitric sau de testosteron, avand un efect asemanator medicamentelor. Dar sunt la fel de eficiente? Este posibil să se creeze un clasament cu cele mai bune pastile potenta in farmacii?

Cele mai bune pastile potenta in farmacii fără prescripție medicală

Pacienții care se luptă cu disfuncția erectilă caută adesea informații despre eficacitatea suplimentelor pentru potenta pe internet. În acest fel, își găsesc drumul către diferite tipuri de clasamente cu suplimente pentru potență.

Sunt eficiente aceste produse? Două fapte sunt demne de remarcat. În primul rând, majoritatea suplimentelor conțin aceleași ingrediente active, cum ar fi Tribulus, L-arganină, rădăcină de ginseng și altele câteva, astfel încât diferențele dintre ele nu sunt foarte mari. 

În al doilea rând, de obicei, astfel de clasamente conțin legături directe către site-urile producătorilor, iar beneficiile potențiale ale utilizării acestora sunt prezentate într-un limbaj care are mai mult de-a face cu marketingul. Nu este cazul clasamentului nostru, care se bazeaza pe opiniile clientilor si pe recenziile pozitive ale acestora, de-a lungul timpului.

Locul #1 Tanli fioletianli fiole

Tanli este un produs destinat barbatilor care preferă ingrediente naturale pentru creșterea capacitatii fizice și sexuale. Tanli fiole crește dorinta sexuala prin influențarea zonelor erogene și datorită efectului său puternic este destinat doar adulților.

Brandul Sanye Intercom oferă Tianli, o formulă inovatoare care conține plantele din medicina traditionala. Acestea au efecte benefice asupra organismului nostru. Produsul ajuta la cresterea rapidă a performanței sexuale si se prezinta sub forma de fiole care trebuie luate chiar înainte de actul sexual planificat.

Locul #2 Toot up

Toot up este unul dintre cele mai renumite branduri de suplimente pentru potență destinate bărbaților. Produsele vin sub forma de tablete sau fiole, de exemplu, Toot up pastile sau Toot up fiole. În cazul acestor produse, efectul lor este bine cunoscut in randul barbatilor de toate varstele, deoarece efectul este uimitor de la prima utilizare. Cu o singura administrare, fie ca vorbim de capsule sau fiole, puteți obține efectele dorite, dar le puteți menține și pe termen lung. Produsele Toot up pot fi, de asemenea, combinate pentru rezultate cu Tianli Servetele.

Locul #3 Maraton Forte

Spre deosebire de majoritatea medicamentelor pentru potență, Maraton Forte are un efect benefic nu numai asupra ameliorării problemelor de erecție, ci și asupra stării generale de sănătate a corpului și a vitalității. Este un produs foarte lăudat de bărbații care decid adesea să-l utilizeze chiar și după ce si-au rezolvat probleme de potenta.

Locul #4 Promen

Promen este un supliment care nu se concentrează pe problema de la baza problemelor de erecție, ci pe procesele fizice legate de funcționarea mușchilor. Sprijină activitatea lor cu substanțe naturale, cum ar fi L-arginină, vitamina E sau rădăcină de Maca. Promen utilizat la doza recomandată cu o oră înainte de actul sexual crește dorința, crește libidoul și ajută la realizarea unei erecții complete și lungi. Utilizarea preparatului garantează bucuria și satisfacția cu sexul, promovează regenerarea corpului și întărește vitalitatea.

În afară de medicamentele OTC, cum ar fi sidenafilul, suplimentele mentionate mai sus, sunt considerate cele mai bune pastile potenta in farmacii fără prescripție medicală.

Alte remedii naturiste pentru cresterea potentei

Tribulus Terrestris - Această plantă, a fost folosită timp de secole ca afrodiziac și potențator al dorintei sexuale. Tribulus Terrestris are beneficii multiple:

  • stimulează spermatogeneza la bărbați,
  • crește sinteza oxidului de azot si capacitatea de stocare a azotului în organism, ceea ce duce la îmbunătățirea alimentării cu sânge a penisului,
  • crește concentrația de testosteron liber, adică hormonul sexual masculin, influențând pozitiv libidoul.

ginsengRădăcina de ginseng - Există mai multe tipuri, inclusiv ginseng siberian, coreean, japonez și american. Ginsengul din cultura și medicina Orientului Îndepărtat a apărut în urmă cu 4.000 de ani si avea scopul de a da vitalitate, de a crește dorința sexuală si de a spori erecția. Aceste proprietăți au fost confirmate de cercetarile recente. Se crede că un supliment alimentar cu rădăcină de ginseng:

  • crește sinteza oxidului de azot, ceea ce are ca rezultat o producție crescută a unei substanțe numite cGMP și, în consecință - relaxarea mușchilor netezi ai vaselor de sânge ale penisului, creșterea fluxului sanguin și o erecție mai puternică;
  • are un efect tonifiant si benefic asupra sistemului nervos, reducând nivelul tensiunilor care stau la baza psihologică a disfuncției erectile;
  • afectează sistemul endocrin, crescând concentrația de estrogeni, crescând nivelul excitării sexuale atât la bărbați, cât și la femei.

Vitamine pentru potență la bărbați 

Dintre suplimentele alimentare, merită menționate și cele care conțin micronutrienți și vitamine, componentele fiind de obicei un adaos la alte ingrediente, precum tribulus, ginseng sau ginkgo biloba.

  • Vitamina B6 are efect antioxidant, combatând activitatea radicalilor liberi. De asemenea, crește concentrația de hormoni sexuali.
  • Vitamina E este un antioxidant ce sustine sanatatea sistemului circulator si îmbunătățeste fluxul de sânge către corpurile cavernoase ale penisului.
  • Zincul îmbunătățește libidoul, fiind un element esential pentru sinteza testosteronului. În plus, reglează activitatea inimii, afectează prostata și crește producția de ejaculare.
  • Seleniul îmbunătățește metabolismul testosteronului și crește fertilitatea, are și efect antioxidant. Deficitul său crește sensibilitatea sistemului nervos la factorii de stres si provoacă semne de oboseală.

Suplimentele alimentare din clasamentul "cele mai bune pastile potenta in farmacii" nu sunt medicamente, iar eficacitatea lor este limitată. Prin urmare, mai ales în cazul unei disfuncții erectile cronice mai grave, este indicat să consultați un medic. 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu