Reducere 7%

Arterin, 120 comprimate, Omega Pharma

Arterin
Pret vechi: 135,00 lei
125,00 lei
Discount: 10,00 lei (7%)
Momentan Indisponibil

Ce este Arterin?

Arterin este o solutie eficienta si bine tolerata pentru mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului. Arterin contine Monacolin K din Drojdie rosie de orez, care contribuie la mentinerea nivelurilor normale ale colesterolului. Drojdia rosie de orez provine dintr-o ciuperca microscopica, Monascus purpureus, crescuta pe orez.

Recomandat cu succes de 7 ani, în Belgia și Franța s-a demonstrat ca Arterin, este un supliment alimentar, ce reprezinta o opțiune terapeutică eficientă pentru pacienții cu intoleranță la statine,  pentru cei care nu reușesc să urmeze o dietă alimentara recomandata pentru normalizarea nivelurilor colesterolului si pentru cei care nu doresc să înceapă tratamentul cu statine. Arterin, singurul produs de acest fel de pe piața românească, iar potrivit studiilor clinice efectuate, este ideal pentru pacienții care au probleme cu nivelul colesterolului și pentru care medicul nu ar recomanda încă începerea tratamentului cu statine.

Cum se administreaza Arterin?

1 comprimat pe zi, in timpul meselor, de preferabil seara;
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
Supliment alimentar recomandat exclusiv adultilor.

Ingrediente: faina de orez fermentata cu Drojdie rosie de orez (Monascus purpureus); agenti de volum: celuloza microcristalina si fosfat dicalcic anhidru; maltodextrina; agenti antiaglomeranti: carboximetilceluloza de sodiu reticulata, stearat de magneziu si dioxid de siliciu; stabilizator: polivinilpirolidona.

Prezentare: 120 capsule vezi si Aspivita

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu