Reducere 16%

Colagen lichid Ch Alpha Plus, 30 fiole, Pharmalink

Pharmalink
Pret vechi: 165,00 lei
138,00 lei
Discount: 27,00 lei (16%)
Momentan Indisponibil

CH Alpha Plus Colagen Lichid prospect:

CH Alpha Plus Colagen lichid (patentat in SUA) este singurul tip de colagen la nivelul intregului organism, cu actiune si eficacitate dovedita stiintific in regenerarea tesuturilor si a cartilajelor deteriorate. CH Alpha Plus Colagen lichid stimuleaza refacerea celulelor cartilaginoase in mod real.
CH Alpha Plus contine Peptide Bioactive de Colagen denumite Fortigel ce reprezinta o formula brevetata, care se constituie in a treia generatie in domeniul terapiilor articulare, ca si calitate, depasind prima generatie de produse formata din produse anti-inflamatoare si a doua generatie formata din produsele pe baza de glucozamina si condroitina.

GELITA Health Gmbh din Germania (Nr. 1 in lume pentru produse cu colagen) este producatorul Colagenului Lichid CH Alpha Plus.

CH Alpha Plus Colagen Lichid mod de actiune: 

Peptidele de colagen din CH Alpha Plus actioneaza in 3 etape:

 • Etapa 1 sau de absorbtie: peptidele bioactive de colagen, imediat dupa administrarea orala, sunt foarte rapid absorbite in tractul gastro intestinal datorita formei lichide.
 • Etapa 2 sau de distributie: peptidele bioactive patrund rapid in sange si incep sa se acumuleze in tesuturi conjunctive si cartilaje.
 • Etapa 3 sau de stimulare: peptidele stimuleaza fromarea de noi condrocite si biosinteza moleculelor matricei, diminuand procesele degenerative.

CH Alpha Plus Colagen Lichid are urmatoarele beneficii:

 • - Stimuleaza formarea de noi condrocite 
 • - Ajuta la reconstructia matricei conjuctive extracelulare;
 • - Sustine sanatatea muschilor, oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sange; articulatiilor si a coloanei vertebrale.
 • - Regleaza metabolismul si neutralizeaza radicalii liberi si stresul oxidativ;
 • - Intareste sistemul imunitar si mobilitatea.
 • - Sustine refacerea cartilajelor deteriorate;
 • - Mareste concentratia de colagen din organis;
 • - Ajuta la neutralizarea stresului oxidativ si a radicalilor liberi.

Ingrediente/fiola:
colagen hidrolizat sub forma de peptide bioactive de colagen-5000 mg, apa purificata,  fructoza; extract hidric 4:1 in baza de Fortigel din fructe de Maces-500 mg, acid citric, extract de malt, vitamina C/L-acid ascorbic 90 mg, sorbat de potasiu 0.03%, sucraloza 0.002%,  aroma de fructe de padure,  vitamina D3/colecalciferol 5 mcg, seleniat de sodiu-55 mcg seleniu.

Nu contine gluten, coloranti, lactoza, zahar sau substante care cauzeze alergii si intolerante.

CH Alpha Plus Colagen Lichid mod de administrare1 fiole de 25 ml pe zi. Nu se dilueaza.

Cele mai bunerezultate se vad dupa 3 luni de administrare !

Mod de prezentare: 30 fiole / cutie

foarte bun!
Scrie un comentariu