Reducere 17%

Lyprinol, Antiinflamator Natural articulatii, 60 capsule, Pharmalink

Pharmalink
Pret vechi: 145,00 lei
120,00 lei
Discount: 25,00 lei (17%)
in stoc
+

Lyprinol, Antiinflamator Natural articulatii, 60 capsule, Pharmalink

Supliment alimentar natural pentru prevenirea durerii asociate cu disconfortul articular sau muscular. Lyprinol cel mai mic pret - pret de producator! 

Lyprinol este un complex compus din 6 grupuri principale de lipide și o grupare unică de acizi grași Omega 3 rari care se găsesc doar în Noua Zeelandă. Lyprinolul este un agent antiinflamator extrem de eficient și se utilizează pentru a trata: 

  • - artrita 
  • - osteoartrita 
  • - artrita reumatoidă 
  • - durerea articulară 
  • - astmul 
  • - inflamația 
  • - durerea musculară (în special pentru sportivi)

Timp de decenii, oamenii au folosit pulbere extrasa din crustacee pentru a preveni durerea articulară și disconfortul ce apare de obicei ca urmare a îmbătrânirii sau a rănilor. In cele din urma, dupa cincisprezece ani de studii stiintifice internationale si munca grea, cercetatorii de la Royal Melbourne Institute of Technology au identificat principalele componente responsabile de reducerea efectiva a durerii articulare. Acești compuși au fost brevetați și li sa dat un nume: Lyprinol.  

Efectele acestui supliment - Lyprinol - sunt extrem de extrem de eficiente. Lyprinol este de 250 de ori mai puternic decât extractul inițial de midie verde, de 400 de ori mai puternic decât uleiul de in. Lyprinol este cu adevărat un medicament minune, care este extrem de eficient în tratarea unei varietăți de afecțiuni articulare.

Lyprinol beneficii:

O combinație de șase grupuri lipidice primare, combinata cu o grupare unică de acizi grași Omega 3, ce se găsesc numai în midiile verzi din Noua Zeelandă, fac din Lyprinol un agent antiinflamator deosebit de eficient. Împreună, aceste ingrediente naturale pot ajuta la atenuarea durerii cauzate de aproape orice afectiune articulara.

Într-adevăr, artrita, durerea articulară, astmul, artrita reumatoidă, osteoartrita, durerile musculare și chiar inflamația generală sunt doar cateva dintre afectiunile ce se pot trata cu Lyprinol. Capsulele sunt deosebit de eficiente în tratarea durerii musculare rezultate în urma unor activități intense - ceea ce face ca medicamentul să fie absolut necesar - pentru persoanele ce practica un sport în mod regulat. 

Cel mai interesant aspect al acestei formule din Lyprinol este modul în care acesta echilibrează în mod natural absorbita acizilor grasi Omega 3. Persoanele care iau suplimente cu acizii grași Omega 3 și Omega 6 tind să fie mai sănătoase.

Lyprinol contraindicatii

Au fost efectuate numeroase cercetări privind Lyprinol. Produsul a fost testat clinic în mai multe țări diferite si a fost pus la dispoziția publicului timp de trei ani. In ciuda numarului semnificativ de persoane ce au incercat Lyprinol, a existat doar o reacție adversă. O singura persoană a acuzat o stare de greata.

In cazul Lyprinol nu au existat absolut nicio reacție adversă raportată. Inutil să spun că în aceste zile este aproape imposibil să găsești un medicament care are atât de multe beneficii fără nici un efectdăunător. 
În plus, capsulele de Lyprinol nu conțin sare de mare. Acest lucru este deosebit de benefic pentru cei care au nevoie să tina o dietă cu un conținut scăzut de sodiu. De asemenea, deoarece Lyprinol este incredibil de concentrate, trebuie consumate mai puține pastile.

Inflamația și rigiditatea articulațiilor pot fi afectiuni extrem de dureroase, în special atunci când acestea te deranjeaza periodic. Timp de decenii, oamenii au încercat să combată disconfortul acestor afecțiuni cu diverse suplimentele alimentare, dar acestea ori erau greu de inghitit, aveau un miros neplăcut, ori o cantitate semnificativă de sare de mare, ceea ce a fost problematic pentru cei care aveau nevoie să respecte o dietă cu conținut scăzut de sodiu. 

Din fericire, după cincisprezece ani de studii independente în domeniu, cercetătorii de la Royal Melbourne Institute of Technology au identificat recent componentele principale ale scoicii cu cochilie verde. Apoi au folosit constatările lor pentru a crea un nou supliment natural, mai bun decât orice pilula pe bază de praf de midie de pe piață. Capsulele brevetate noi au primit un nume: Lyprinol.

Ce este în Lyprinol și ce face?

Există doar trei ingrediente în supliment: uleiul de măsline mono-nesaturat, lipide brevetate si patentate și vitamina E. Fiecare capsulă Lyprinol conține un tip unic de ulei marin, compus din șase grupuri lipidice diferite și o grupare specială de acizi grași Omega 3 . Acești acizi se regăsesc numai în Noua Zeelandă și sunt extrem de eficienti în tratarea diferitelor probleme legate de articulatii și inflamații. 

În mod specific, capsulele sau dovedit că ajută la ameliorarea durerii și disconfortului artritei, durerii articulare, astmului, osteoartritei, inflamațiilor de toate tipurile, artritei reumatoide și durerii musculare.

Fără îndoială, suplimentul este de neegalat de orice alt produs existent pe piata. S-a dovedit a fi de 250 de ori mai puternic decât formula originala a extractului de scoica cu cochilie verde, de 400 de ori mai concentrate decât uleiul de in și 350 de ori mai puternice decât uleiul de primrose. Datorita formulei mai concentrate, trebuie luate mai puține capsule, ceea ce inseamna ca economisiti bani.

Lyprinol Dozarea:

Ratele de administrare pentru Lyprinol variază de la o persoană la alta. In general, se recomandă administrarea unei doze de 4 capsule pe zi înainte de mese; 2 capsule dimineața și 2 capsule seara. Odată ce simtiti ca si-a atins eficacitatea maximă, puteți reduce doza la un nivel de întreținere de doar 1 - 2 capsule pe zi.

Ingrediente Lyprinol:

Ulei de masline-100mg · Vitamina E, antioxidanti-0.225mg

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu