Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3, 500ml, Swedish Nutra

Swedish Nutra
95,00 lei
in stoc
+

Pure peptide Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3, Swedish Nutra

Suplimentul Pure peptide Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3 conține 10000 mg de colagen, care este cea mai concentrata formula de pe piață. Fiecare porție conține 10.000 mg de colagen hidrolizat de calitate premium.

După 4 săptămâni de utilizare continuă a Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3, starea pielii se îmbunătățește vizibil, iar unghiile și părul devin mai puternice. Durerea articulară poate fi, de asemenea, ameliorată, dar este nevoie de mai mult timp. Studiile clinice au mai arătat că durerile articulare pot începe să dispară după 5-6 luni de utilizare continuă (minim 5000 mg pe zi). 

Beneficiile Pure peptide Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3:Pure peptide Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3

Colagenul este unul dintre elementele principale ale oaselor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor si are multe alt beneficii:

  • Minimizează liniile fine și ridurile, reduce daunele provocate de soare, 
  • îmbunătățește elasticitatea pielii, 
  • susține matricea osoasă (36% din os este alcătuit din colagen de tip 1 și 3), 
  • corectează paturile de unghii slabe sau deteriorate, 
  • îngroașă părul fin, încetinește căderea părului, 
  • îmbunătățește circulația, 
  • ajută la arderea grăsimilor în timpul somnului

Formula anti-îmbătrânire construiește, întinerește și menține pielea sănătoasă și tânără. Incetineste procesul de imbatranire prin refacerea colagenului pierdut.

Pe măsură ce corpul îmbătrânește, producția de colagen natural produs de organism scade. Efectele secundare vizibile ale acestui lucru sunt ridurile, porii mari și pielea mai puțin strânsă. 

Vă recomandăm să adăugați colagen în dieta dumneavoastră. Colagen Lichid Hidrolizat Pure peptide are un efect anti-îmbătrânire, îmbunătățeste pielea, sănătatea articulațiilor și sănătatea părului și a unghiilor.

Ingrediente:      
Colagen 10000 mg per porție  (tip 1 și 3), biotină 5000 mg per porție, acid hialuronic, vitamina C, B6 și B12, aminoacizi - aromă de fructe de pădure

Administrare:
25 ml pe zi.

Ajunge pentru 20 de zile de administrare

Prezentare: 500 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu