Reducere 15%

Prostatan, 60 capsule, Olimp Labs

Olimp Labs
Pret vechi: 75,00 lei
63,80 lei
Discount: 11,20 lei (15%)
in stoc
+

Prostatan este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea sanatatii prostatei, ajutand barbatii care au un jet uninar intrerupt si slab, insotit de senzatie de usturime si durere in timpul urinarii. 

Compozitia unica a ingredientelor are un efect antioxidant, ceea ce face ca Prostatan sa ajute la mentinerea functiei normale a prostatei, reducand astfel riscul maririi prostatei. Extractele de urzica, palmier pitic, seminte de dovleac, imbogatite cu zinc si Licopen, ajuta la reglarea metabolismul celulelor prostatei. 

Extrasul de urzica a fost studiat pe scara larga pentru tratamentul HPV. Este bogat in acizi grasi si flavonoizi. Cercetatorii considera ca aceasta poate functiona prin suprimarea cresterii celulelor de prostata, ceea ce se poate obtine prin inhibarea adenozinului trifosfat de potasiu și a membranei sodice prezente in prostata.
Palmierul pitic este un copac care se gaseste in SUA. Exista un compus chimic gasit in boabele sale, care este utilizat pentru tratarea problemelor de urinare cauzate de o prostata marita, si ar putea, de asemenea, reduce riscul de a necesita o interventie chirurgicala.
Lycopenul este un tip de pigment de caroten care se gaseste in mod natural in rosii. Multe studii medicale au mentionat o corelatie intre consumul de alimente care contin acest pigment și o probabilitate scazuta de cancer de prostata.
Extractul de seminte de dovleac este, de asemenea, continut in acest supliment, si functioneaza ca un diuretic, provocand urinare crescuta. In consecinta, poate aparea o usurare a problemelor vezicii urinare.

Prostatan este util pentru:

  • - mentinerea frecventei urinarilor in parametri normali
  • - persoanele cu afectiuni ale prostatei
  • - mentinerea volumului normal al prostatei
  • - barbatilor care se confrunta cu jet urinar slab si intrerupt
  • - mentinerea functiei sexuale

Se recomanda administrarea unei capsule de Prostatan de doua ori pe zi.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu