Reducere 10%

Prostagood, Supliment pentru sanatatea prostatei, 30 comprimate, Only Natural

Only Natural
Pret vechi: 60,00 lei
54,00 lei
Discount: 6,00 lei (10%)
in stoc
+

Prostagood, Supliment pentru sanatatea prostatei, 30 comprimate, Only Natural

Prostagood este un supliment alimentar pentru prostată, adjuvant in hiperplazie beligna de prostata si recomandat pentru prostatită acută și cronică si în cazul prostatei marite.

Ce este prostata? 

Prostata este o glandă de dimensiunea unei nuc situată între vezică și penis. Prostata se află chiar în fața rectului. Uretra trece prin centrul prostatei, de la vezică la penis, lăsând urină să iasă din corp.

Prostagood ajută la refacerea prostatei, la mentinerea functiei reproductive, la menținerea funcției urinare la bărbați.

Substanțele active din ProstaGood sunt:

Extractul de Palmier-pitic (saw palmetto sau serenoa repens), extractul de turmeric, magneziul şi zincul.

Zincul contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar si la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Contribuie, la fel ca şi magneziul, la procesul de diviziune celulară si la sinteza normală a proteinelor. În plus, contribuie la menţinerea reproducerii normale si a fertilităţii, la sinteza normală de ADN.
Curcurminul din extractul de Turmeric susţine funcţionarea normală a sistemului nervos, uşurează durerile musculare şi articulare şi capacitatea de autoapărare a organismului, ajută la neutralizarea radicalilor liberi si creşte rezistenţa la factorii alergenici.
Extractul de Palmier-pitic ajută la menţinerea funcţiei reproductivela menţinerea funcţiei urinare la bărbaţi.
Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor, la procesul de diviziune celulară. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la echilibrul electrolitic şi la metabolismul energetic normal.

Ingrediente: oxid de magneziu; agenţi de încărcare: polivinilpirolidonă; lactoză monohidrat,extract uscat din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa) standardizat la 95% cucurmin; extract uscat 4:1 din fruct de Palmier-pitic (Serenoa repens); agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc, stearat de magneziu; stabilizator: oxid de zinc si croscarmeloză sodică.

Mod de utilizare: un comprimat pe zi, la aceeaşi oră. Comprimatele trebuie administrate cu o cantitate suficientă de apă, in principiu după masă.

Prezentare: 30 coprimate

Vezi si Ganoderma Lucidum

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu