Potemax, 60 capsule, Zurich Medical

China
179,50 lei
Momentan Indisponibil

Potemax - tratament pentru cresterea potentei

Dacă vreţi să faceţi ca întreg pământul să tremure, trebuie mai întâi să aduceţi penisul dumneavoastră în erecţie şi să-l menţineţi aşa. Exact în acest punct vă ajută ingredientele din PoteMax să vă atingeţi potenţialul maxim.

DE CE POTEMAX?

PoteMax poate fi administrat şi fumătorilor sau bolnavilor cu tulburări cardio-vasculare.
Nu are efecte nocive, sau efecte secundare, poate fi administrat şi de către persoane care suferă de diabet, hipertensiune, sau se află în stare de postinfarct.
PoteMax este un produs numai din plante medicinale, nu conţine nici un fel de hormoni.

Spre deosebire de promisiunile celorlalte produse pentru creșterea virilităţii prin ridicarea nivelului de testosteron şi mărirea fluxului sanguin, PoteMax combate stresul şi nervozitatea care împiedică producerea unei erecţii tari. Printr-o combinaţie puternică de aminoacizi şi extracte naturale pentru mărirea libidoului, precum cnidium monnieri şi yohimbe, PoteMax menţine nivelul hormonilor, maximizând fermitatea erecţiei.

PoteMax este un fortifiant creat din substanţe naturale, care reduce impulsivitatea, elimină cu succes stresul şi dilată vasele sanguine. Acesta produce pletoră la nivelul abdomenului și are un efect pozitiv asupra potenţialului sexual masculin, deoarece facilitează excitaţia erotică îndelungată.

Motive să folosiţi PoteMax:

Erecţii puternice, ferme şi de lungă durată;
Nu are contraindicaţii şi nici efecte secundare;
Tratament cu rezultate care se menţin pe termen lung – minimum 6 luni după terminarea curei.

Spre deosebire de alte produse similare, PoteMAx întăreşte potenţa sexuală masculină pe termen lung. Acesta nu este un medicament pentru uz ocazional. Urmând un tratament cu PoteMAx – de aproximativ două luni –, puteţi avea chiar sute de erecţii normale.

  • Este capabil să înlăture tulburările de potenţă mai mari sau mai mici.
  • Poate reînnoi sau întări performanţa sexuală.
  • Este capabil să elimine problemele de circulaţie cauzate de stres și de stilul de viaţă alert, ajutând la păstrarea rezistenţei fizice. 
  • Poate produce din nou potenţa. 
  • Nu are contraindicaţii şi nici efecte secundare.

Mod de administrare: zilnic cate 2 capsule

Prezentare: flacon 60 capsule

Vezi si Pro v pastile

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu