Reducere 10%

Maxro Forte potenta maxima, 10 capsule

Sam Distribution
Pret vechi: 129,00 lei
116,00 lei
Discount: 13,00 lei (10%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 2+
Pret 114,00 lei

Maxro Forte potenta maxima, 10 capsule

Maxro Forte potenta maxima – garanteaza o viata sexuala sanatoasa. Este un supliment alimentar cu actiune simultana pe mai multe planuri. Maxro maximizeaza durata si fermitatea erectiei, sporeste libioul si frecventa erectiilor fiind un produs terapeutic remarcabil.

Maxro Forte reprezinta cel mai eficient produs de potenta, asigurand virilitatea masculina si o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri. Cu o formula 100% naturala, rezultata din experienta milenara a medicinii naturiste orientale.

Principalul beneficiu al utilizarii Maxro se inregistreaza la nivelul redobandirii increderii in potentialul propriu, in carisma si calitatea personala, efecte ce genereaza o calitate superioara a relatiilor sexuale, dar si non-sexuale.

Formula Maxro Forte este 100% Naturala.

Compozitie:

  • Radacini si ramuri de Ginseng (Panax ginseng)-80 mg;
  • Frunze de Gingko (Gingko biloba)-150 mg;
  • Scoarta de Scortisoara (Cinnamomum cassia)-70 mg
  • Fructe de Goji (Lycium chinense)-70 mg;
  • Agent de incarcare:amidon
  • Capsula:gelatina, coloranti:dioxid de titan, Lemon yellow, Light blue;

Administrare:
1 capsula pe zi, cu 30 de minute inaintea actului sexual, de preferat pe stomacul gol. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Nu este recomandat persoanelor sub 18 ani; persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (hipertensiune arteriala, boli cerebrovasculare, etc); persoanelor cu psihoze sau dependenta de droguri.

Prezentare:
10 capsule

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu