Reducere 13%

Supliment erectie & potenta, Power V8, 4 pastile naturale

Power V8
Pret vechi: 75,00 lei
65,00 lei
Discount: 10,00 lei (13%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 3+
Pret 63,00 lei

Supliment erectie & potenta, Power V8, 4 pastile naturale

Sexul este un factor esențial în viață și în relații. Acesta are de obicei, are efecte secundare asupra relației și a partenerului. Bărbații care au disfuncție erectilă se retrag adesea din relațiile bazate pe parteneriat. Puțini bărbați vorbesc despre aceasta problema si mulți se predau, insa toate problemele au o rezolvare, pastilele pentru potenta Power V8. 

Acest produs, Power V8 este un tonic sexual excelent, fiind deja apreciat de barbati din intreaga lume. 
Scopul pastilelor Power V8 este acela de a stimula functiile sexuale prin cresterea erectiilor si intensitatii actului sexual. 

Cei care au incercat produsul au fost uimiți de faptul că un produs a putut aduce urmatoarele beneficii: 

  • Erecții mai tari și de lungă durată
  • Plăcere maximă și orgase intensificate 
  • Creșterea impulsurilor sexuale și a energiei
  • Cresterea rezistenței 
  • Incredere sexuală crescută
  • Performanță maximă
  • Efect rapid ce poate dura pana la 72 ore

Nu duce la dependență si nu are efecte secundare.

Conține ingrediente naturale din plante precum Ginko-biloba, Rhodiola, Semintele de praz, Scortisoara si ectract din fructe de goji. 

Medicamente precum cunoscuta pilula ambastra nu sunt întotdeauna metoda aleasă pentru a găsi ajutor de durată. Astăzi există numeroase suplimente de încredere, precum capsulele Power V8, pentru a corecta sau preveni disfuncția erectilă. 

În majoritatea cazurilor, problemele erectile sunt asociate cu scăderea fluxului de sânge la nivelul penisului. Cum sustine produsul Power V8 erectia? O erecție stabilă este creată de o interacțiune complexă între mușchi, vase de sânge si stimuli nervoși. 

Power V8 a ajutat mulți bărbați care suferă de probleme cu erecția. Și totul fără efectele secundare care va pot pune viața în pericol.

Testosteronul hormonului sexual masculin joacă, un rol important. Pe măsură ce un barbat imbatraneste, in mod normal si natural, nivelul său de testosteron scade. Poate rezulta o disfuncție erectilă. Power V8 ajuta la cresterea productiei de testosteron si poate fi utilizat si de bărbații mai în vârstă. 

Administrare: 1 capsula cu 45 miniute inainte

Prezentare: cutie 4 capsule

Power V8 este un produs sigur si avizat: Nr notificare: INSP SERIE AC. NR 3423

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu