Reducere 10%

Supliment alimentar Tianli, 4 fiole

Tianli
Pret vechi: 76,50 lei
69,00 lei
Discount: 7,50 lei (10%)
Momentan Indisponibil

Tianli - Un produs conceput pentru persoanele care preferă ingrediente naturale pentru a-și menține și crește capacitatea fizică și sexuală. Datorita formulei speciale, Tianli crește potențialul sexual și este destinat numai adulților datorită efectelor sale puternice.

O formulă inovatoare care conține o doză mare Tribulus terrestris, xanthium spinosum, Rhodiola rosea, Polygonum multiflorum si alcool 0.3 ml, cu o concentratie de 14,5 %.

Ajuta la îmbunătățire rapidă a performanței sexuale si reprezinta o alternativa la suplimentele sub formă de tablete care trebuie administrare zilnic.

În zilele noastre, mulți bărbați se luptă cu probleme legate de disfuncția erectilă. Apare indiferent de vârstă și are multe consecințe neplăcute. Tot mai multi bărbați nu pot satisface nevoile partenerelor lor și nu obțin plăcerea așteptată din relațiile sexuale. Există multe motive pentru aceasta problema. Printre cele mai frecvente se numără stresul din viața de zi cu zi, oboseala, alimentația nesănătoasă, tutunul, etc.

Dacă sunteti in cautarea unui produs eficient, sigur și natural, ar trebui să va concentrati atenția asupra fiolelor Tianli. Avantajul acestui supliment este dat de compoziția sa naturala.

Beneficiile produsului Tianli fiole pentru potenta:

  • ofera erectii ferme si de durata.
  • Tianli este cel mai cumparat produs de potenta.
  • apetitul sexual este imbunatatit.
  • ajuta la imbunatatirea activitatii sexuale.
  • vitalizeaza intregului organism si contribuie la reducerea stresului.
  • poate preveni aparitia impotentei, care se instaleaza odata cu inaintarea in varsta
  • creste apetitul sexual si libidoul;
  • efectul este sigur si rapid.

Eficacitatea sa este confirmată de numeroase studii științifice efectuate în ultimii ani și de opiniile a mii de clienți din întreaga lume. Ingrediente precum: ginseng, rădăcină de maca sau tribulus terestris sunt considerate cele mai eficiente afrodisiace care conduc sexualitatea masculină.

Rezultatul este o erecție completă, datorită căreia ambii parteneri se pot bucura de profunzimea și puterea senzațiilor.

Efectele tratamentului cu Tianli depind în mare măsură de predispozițiile individuale ale corpului și de atitudine. Pachetul conține 4 fiole, care sunt suficiente pentru 4 utilizari.

Cu Tianli devine posibil! Vă puteți simți din nou un bărbat adevărat!

Alege pachetul potrivit din categoria Tianlihttps://produsenaturistesam.ro/tianli/

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu