Reducere 31%

Urigood, 30 comprimate, Only Natural

Only Natural
Pret vechi: 25,35 lei
17,50 lei
Discount: 7,85 lei (31%)
Momentan Indisponibil

Urigood 550mg, 30 comprimate, Only Natural prospect

Proprietati:
UriGood® conţine trei componente active ce sustin funcția excretorie a rinichilor. Extractul din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum) ce conţine elemente minerale şi oligoelemente şi vitamina C/acid L-ascorbic ce contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge şi a ligamentelor, contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării. Extractul de Merişor-canadian(Vaccinium macrocarpon) cu 2,5%PAC/proantocianidine, flavone, vitaminele A şi C, glucoză, fructoză, calciu, cupru, fosfor, magneziu şi fier.

Ingrediente:
- agenţi de încărcare: celuloza microcristalină, carboximetilceluloza de sodiu reticulată, amidon de porumb; extract apos 25:1 din fructe de Merişor-canadian (Vaccinium macrocarpon), cu 2,5%PAC/proantocianidine;  extract 10:1(maltodextrina din porumb) din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum); vitamina C/acid L-ascorbic;  agenţi antiaglomeranţi: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu.
- Extract de Merişor-canadian 200 mg
- Extract de pătrunjel 25 mg
- Vitamina C 26 mg

Atenţionări:
UriGood® este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Produsul nu este destinat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și copiilor. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).

Reacţii adverse:  
Produsul nu determină reacţii adverse şi poate fi folosit şi de către persoanele care conduc autovehicule sau manipulează utilaje.

Mod de administrare:
- câte 1 comprimat de 2 ori pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:
30 comprimate 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu