Untura de Bursuc, 120 capsule, Sustamed

Sustamed
65,40 lei
in stoc
+

Untura de bursuc, 120 capsule, Sustamed

Capsulele cu untura de bursuc sunt recomandate pentru următoarele afecțiuni: cicatrici, arsuri, răni, probleme ale pielii, entorse, tensiune musculară, artroze, tendovaginite, artrită, epicondilita, gută, reumatism, calcificari, boli pulmonare de tot felul.

Stramosii nostri foloseau Untura de bursuc în medicina populară pentru următoarele: dureri de gât, tuse, răceală, bronșită, pneumonie, tumori pulmonare, ulcere gastro-intestinale.

Beneficii Untura de Bursuc Sustamed:

Multe studii au arătat că în grăsimea de bursuc există compuși care sustin activitatea normala a organismului: acizi Omega - 3 și Omega - 6, o cantitate semnificativă de vitamine A, B2, B6, B12, PP , unele micro și macro elemente care permit animalului să hiberneze perioade lungi de timp fără hrană sau apă. 

Administrarea orală a capsulelor de grăsime de bursuc stimulează metabolismul proteinelor și întărește imunitatea, reglează funcționarea sistemului hematopoietic. 

Untura de bursuc capsule are un puternic efect bactericid, iar agenții de curățare asupra plămânilor și a sistemului respirator sunt utili pentru tusea uscată sau uscată. Ajuta chiar în afecțiuni mai grave, de exemplu: bronșită cronică fumatul sau forme precoce de fumat astm sau tuberculoză pulmonară. 

Untura de bursuc ajută și în cazurile de epuizare generală a corpului, deteriorarea membranei mucoase a stomacului și a duodenului, nivelul scăzut al hemoglobinei din sânge.

Ingrediente:
Grasime de bursuc 200 mg, ulei din germeni de grau 50 mg, gelatina moale, glicerina, apa, vitamina E.

Capsula cu untura de bursuc: grăsime de bursuc 0,15 g, ulei de grâu 0,10 g, gelatină 0,05 g. 24 de capsule conțin 0,8 g grăsimi 6 g, carbohidrați 0,3 g vitamine omega 3 0,312 g, vitamina E 3,4 g

Mod de administrare:
Adulti - cate 4 capsule de 3 ori pe zi.
 
Se recomanda administrarea pe o durata de 1 - 2 luni, in cure repetate de 2 - 3 ori pe ani.