Reducere 11%

Toot Up 7 fiole, tratament potenta, inlocuitor Tianli

Toot Up
Pret vechi: 135,00 lei
120,00 lei
Discount: 15,00 lei (11%)
Momentan Indisponibil

Toot Up 7 fiole, tratament potenta

Suplimentul alimentar Toot Up fiole imbunătățește în mod eficient activitatea sexuală si ofera rezultate bune într-o perioadă scurtă de timp (actioneaza in 30-60 de minute de la administrare). Acesta este realizat 100% din ingrediente naturale ce îmbunătățesc nivelul de energie si cresc fluxul de sange atat de important pentru obtinerea de erectii tari ca piatra. toot up fiole

Acest supliment alimentar are capacitatea de a imbunatati apetitul dumneavoastra sexual si reprezenta o solutie eficienta si rapida pentru imbunatatirea activitatii sexuale masculine

Toti barbatii indiferent de varsta isi doresc o viață sexuala activa, insa aici apare o problema, pentru ca nici cunoștințele vaste despre Kama Sutra sau orele multiple petrecute in sala de forta nu pot garanta o satisfacție fizica reala în timpul actului sexual.

Tot ceea ce facem in viata de zi cu zi ne afectează direct modul în care ne simțim si functionam, insa acum exista o solutie, suplimentul natural Toot Up fiole este esential pentru ca orice barbat sa aiba performante sexule mult imbunatatite in dormitor. 

Totodata reprezinta o alternativa naturala ce vine in sprijinul domnilor care se confrunta cu probleme precum disfunctia erectila.

Nu numai ca acest supliment conține o doză puternică de extract de plante si fructe, dar conține:

✔️  Ginseng-asiatic (excelent pentru îmbunătățirea circulației și fluxul sanguin la organele genitale),

✔️ Tribului Terrestris (un afrodiziac care poate ajuta la creșterea nivelului de testosteron),

✔️ Cordyceps sinensis care este libido booster (creste libidoul),

✔️ Ghimpe (planta care ajuta la îmbunătățirea stării de sanatate a prostatei).

✔️ Toot Up fiole conține, de asemenea, alcool si Arpagic-chinezesc care completeaza compozitia naturala a acestui prous.

În ansamblu, Toot Up fiole este foarte puternic, are o concentratie de 1650 mg si asemanator ca mod de actiune cu Tianli fiole.

Toot Up fiole mod de actiune

Toot Up fiole are rolul de a imbunătăți energia, în și din dormitor si circulația sanguina la organele genitale (bărbați și femei deopotrivă). Totodata echilibrează hormonii, energia, metabolismul și funcțiile imune si este eficient pentru creșterea fertilității și a numărului de spermatozoizi.

Toot Up fiole are efect afrodiziac și se poate dovedi un booster eficient pentru libidoul masculin.

Nu prezinta ingrediente artificiale, aditivi sau îndulcitori insa are o doza mica de alcool (0,3 ml) cu o concentratie de alc14.5% v/v.

Cum se face administrarea suplimentului Toot Up fiole:

Modul de administrare al Toot-Up fiole este identic cu cel al Tianli - se administreaza la nevoie, o fiola cu 30-60 minute inainte de raportul sexual. De asemenea, poate fi folosit si pentru intretinerea starii de sanatate a prostatei si a functiilor reproducatoare - in cure de 16 fiole (cate o fiola la 3 zile), cu pauza 16 zile dupa care se poate relua. 

Produsul Toot Up fiole este usor de aministrat în orice situatie, datorita formulei lichide - oral solution. Imbunătățește funcțiIle sexuale și vine la un pret foarte rezonabil, in comparatie cu medicamentele din farmacii.

Toot Up fiole are o concentratie de 1650 mg in comparatie cu varianta pastile care are o concentratie de doar 700mg.

Beneficiile produsului Toot up fiole

  • Ajută la creșterea performentelor sexuale
  • Combate ejacularea rapida
  • Crește fluxul de sânge către penis și testicule
  • Sustine sanatatea prostatei
  • Supliment de înaltă calitate; cu efecte asemanatoare produsului Tianli 
  • Echilibrează hormonii, energia, metabolismul și funcțiile imune
  • Natural - facut doar din plante medicinale si fructe.

Fiolele Toot UP au o concentratie de 1650 mg si contin doar ingrediente 100% naturale: Ghimpe 250mg, Tribului Terrestris 250 mg, Arpagic-chinezesc 150mg, Ginseng-asiatic 350mg, Rhodiola rosea 150mg, 200mgCordyceps sinensis, Lycium barbarum300mg, apa purificata si alcool.

Prezentare: cutie cu 7 fiole x 10 ml fiecare

Foarte bun. Inainte foloseam Tianli si eram multumit, dar produsul acesta este la fel de eficient si are 7 fiole!
Scrie un comentariu