Reducere 11%

Pachet 3 cutii Toot Up, 8 tablete (fost tianli pastile)

Toot Up
Pret vechi: 225,00 lei
201,00 lei
Discount: 24,00 lei (11%)
in stoc
+

Descriere Pachet 3 cutii Toot Up, 8 tablete (fost tianli pastile), Sanye Intercom

Proprietati:

TOOT U.P. tablete sprijina sanatatea organismului, ajuta functia sexuala masculina mentinand apetitul sexual, combate ejacularea precoce si ajuta la obtinerea unor erectii de lunga durata, fiind indicat tuturor barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual sau sufera de ejaculare precoce.
TOOT U.P. tablete este suplimentul mult cautat de barbati, intarzie ejacularea si prelungeste actul sexual, astfel incat veti uita in cel mai scurt timp de ejacularea precoce. Produsul nu produce reactii adverse si nu creeaza dependenta, fiind 100% natural! 

Pentru majoritatea bărbaților afectați de disfuncția erectilă, se pune întrebarea: Care supliment sexual mă va ajuta să obțin O erectie tare si cât mai repede posibil? Raspunsul este Toot Up, 8 tablete (fost tianli pastile), Sanye Intercom.

În plus față de medicamentele puternice, TOOT U.P. tablete are o compozitie bazata pe plante, acestea fiind o alternativă naturală ce nu implică riscuri.

Compozitie:

40% extrat Herba epimedii, 25% Radix rehmannia preparata, 25% Morinda offiinalis, 10% Cynomorium songaricum perti aeriene.

Mod de administrare:

Se administraza o tableta de TOOT U.P. tablete cu minim 30 minute inainte de actul sexual propriu-zis. Profilactic, luati 1 tableta la 3 zile. (are efect de pana la 72 ore de la administrare).

TOOT UP are efecte rapide si sigure si ajuta la mentinerea erectiilor pe termen lung. 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu