Reducere 14%

Miere de Manuka MGO 400+, 500g, Manuka Health

Manuka Health
Pret vechi: 405,50 lei
349,90 lei
Discount: 55,60 lei (14%)
in stoc
+

Miere de Manuka MGO 400+, 500g, Manuka Health

Supliment alimentar miere de manuka mgo 400 cu o concentratie mare de metilglioxal, pentru imunitate puternica, probleme cu stomacul si infectii bacteriene rezistente.

Cunoscută și sub denumirea de „miere vindecătoare”, aceasta este produsă de albinele care colectează polen dintr-un arbust (Leptospermum scoparium) care crește în mod natural în cea mai sălbatică parte a Noii Zeelande. Această plantă, importantă în cultura tradițională maori, este recunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra organismului.

Utilizarea acestei mieri în apiterapie a fost realizată de diverse culturi de-a lungul istoriei, dar abia recent proprietățile deosebite ale mierii de manuka au atras atenția comunității medicale și științifice.

Proprietățile produsului miere manuka 400 sunt asociate cu o stare buna de sănătate, în special întărirea apărării și combaterea infecțiilor. Aceste proprietati unice i-au permis să fie recunoscută ca una dintre cele mai pure alternative pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării. 

In ciuda faptului că este recunoscuta pentru beneficiile sale pentru sănătate, multi oamenii nu știu de ce acesta este considerata un superaliment.

new look miere de manuka

Miere de Manuka MGO 400+ beneficii:

În timp ce majoritatea mierii are proprietăți antibacteriene legate de peroxidul de hidrogen,  mierea de manuka (activă) are și o proprietate antibacteriană unică, mai persistentă și mai stabilă. 

Aceste proprietăți o fac foarte eficienta în refacerea apărării și pentru a ajuta la tratarea afecțiunilor, inclusiv dureri în gât, febra fânului, oboseală, probleme cu stomacul, infecții bucale și chiar infectii si bacterii rezistente la antibiotice responsabile pentru infectiile din spitale.

Mai multe studii au arătat că mierea de Manuka este eficientă împotriva unui spectru larg de bacterii, inclusiv a tulpinilor prezente în răni și intestine.

Acțiunea mierii de manuka a fost dovedită și împotriva bacteriei Helicobacter pylori (care afectează mucoasa stomacului uman, responsabilă de ulcere și indigestie), a bolilor gingiilor, în special a plăcii și a gingivitei. Ajuta la vindecarea mai rapida a rănilor.

De asemenea, acțiunea mierii de manuka 400 este considerată eficientă:

  • ajuta la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor.
  • ajuta la distrugerea bacteriilor din genul Streptococcus, în mod obișnuit responsabile de durerea în gât.
  • Restabileste energia, fiind deosebit de utila în recuperarea musculara dupa efort.
  • Mierea de Manuka a fost folosită de populațiile indigene maori de secole datorită beneficiilor sale.

Datorită proprietăților sale antibacteriene, Miere de Manuka 400 este unul dintre tipurile de miere cu cel mai mare preț din lume. Cu toate acestea, pentru ca aceasta să fie considerată efectiv o miere diferită de altele, trebuie testată și certificată pentru conținutul natural de MGO* . 

Ce este MGO?

MGO înseamnă metilglioxal, un compus natural găsit în mierea de Manuka, care o face unică în comparație cu alte tipuri de miere. Mierea care îndeplinește standardele stabilite în Noua Zeelandă, de un laborator aprobat și acreditat de guvernul țării respective, o identifică drept miere de manuka autentică.

Ca și alte sortimente de miere, mierea de manuka este o sursă naturală de energie, are o culoare închisă, o aromă distinctă și puternică și un miros caracteristic, marcat de aroma lemnelor și ierburilor.

Pe lângă faptul că este un „super aliment”, mierea de manuka este un ingredient excelent în produsele cosmetice (șampon, balsam, creme pentru față și corp, deodorant).