Miere de Manuka, KFactor 12 RAW, 500g, Wedderspoon

 
179,00 lei
in stoc

Descriere

Miere de Manuka originala

Este o miere raw (crudă), nepasteurizată și fără organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelandă și Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele îl adună. 

Mierea de manuka este o miere monoflora, unica in lume, rezultatata din adunarea si prepararea de catre albinute din floarile arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium). Aces arbore de Manuka creste numai in insulele salbatice si nepoluate din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka este un excelent superaliment din Noua Zeelandă, cu multiple utilizări în remediile naturiste, diete pentru frumusețe, în stilul de viaţă activ sau în bucătărie. Această miere este întotdeauna raw şi nepasteurizată pentru a menţine proprietăţile benefice pentru sănătate care apar în mod natural în acest tip de miere.miere de manuka

Spre deosebire de alte tipuri de mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Mierea de Manuka Multiflorală (Multifloral) KFactor 12 conține o cantitate de minim 65% granule de polen Manuka. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

Puterea antibacteriană este determinată în funcție de cantitatea de polen conținut. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai mare, cu atât și proprietățile terapuetice ale mierii sunt mai puternice.
Proprietatile foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si  antifungice, care o fac extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate au fost cercetate si demonstrate pentru prima data de catre Dr Peter Molan, directorul departamentului de Cercetare al Mierii in cadrul Universitatii Waikato din Noua Zeelanda in 1981.

Care sunt proprietatile si beneficiile Mierii de Manuka?

Mierea de Manuka este întotdeuna crudă, nepasteurizată și nu conține organisme modificate genetic (NON-OMG). Acest tip de miere este 100% naturală, fiind utilă în tratamentul ulcerelor gastrice, infecțiilor bacteriene și problemelor cutanate.
- 100% RAW
- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremaose
- nu contin reziduri chimice
- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)
- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala
- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator
- ambalajele nu contin substante BPA
- fiecare borcan este inregistrat putant fi detectata „istoria” incepand de la apicultor
- este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.

Mierea de Manuka Wedderspoon este certificată Glyphosate Residue Free. Această certificare arată că mierea este pură și nu conține reziduuri sau pesticide cum ar fi glifosfatul, cel mai utilizat ierbicid din lume. Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatprul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. beneficii nutritionale miere de manuka (1)

Mierea de Manuka Raw este pur și simplu mierea care a fost filtrată în mod delicat și încalzită ușor pentru a deveni cremoasă, fără a implica procesul de pasteurizare și conține în mod natural polen, ceară de albine și propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizată, cea de la Wedderspoon conține enzime vii, iar fiecare borcan este supravegheat cu atenție de apicultorii din Noua Zeelandă.

S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborat si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere. 
Spre exemplu: Mierea de manuka Activa12+ contine un echivalent de 12% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:

Sistem digestiv: aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali.
Imunitate: dureri gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte;
Ingrijire externa: eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.
Afectiuni bacteriene: acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena

Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa. Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.

k factor manuka

Atenție! Mierea de Manuka nu trebuie amestecată niciodată în băuturi fierbinți deoarece temperaturile înalte pot distruge o parte din proprietățile și enzimele caracteristice, diminuându-i astfel efectele terapeutice.

Iată câteva modalități corecte de a consuma Mierea de Manuka:

  • una sau două lingurițe dimineața, zilnic;
  • o linguriță în ceaiul preferat după ce acesta se răcește sau rămâne puțin călduț;
  • îndulcește piureurile de fructe sau combină cu ulei și oțet pentru un sos de salată;
  • amestecă cu lapte cald înainte de culcare.

Ingrediente:
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.

Administrare Miere de Manuka:

ADULTI:
Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa ( goala sau pe o bucatica de paine)
Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi
COPII:
Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 min inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide)
Tratament: 1/2 lingurita 30 min inainte de masa, 2-3 ori pe zi
Pentru tratarea infectiilor care nu sunt localizate pe tractul digestiv este indicat ca mierea sa fie tinuta in gura, sub limba o perioada de cateva minute si nu inghitita imediat.

Prezentare:
500 g

Tara de origine: Noua Zeelenda

Miere de Manuka KFactor 12 RAW la super pret face parte din categoria miere de manuka.

Caracteristici

Mod de administrare:
1 lingurita /zi
Mod de prezentare:
500 gr