Reducere 14%

Irigator nazal Rhino Horn

Rhino Horn
Pret vechi: 70,00 lei
60,00 lei
Discount: 10,00 lei (14%)
Momentan Indisponibil

Căutati irigator nazal Rhino Horn pentru prevenirea și tratamentul inflamației tractului respirator superior, precum și a sinuzitei acute sau cronice? 

Irigator nazal Rhino Horn folosit cu apă sărată călduță (soluție fiziologică) pentru clătirea nasului. Se toarnă soluția in recipientul Rhino Horn într-o nară și se lasă să curgă prin cealaltă nară. Asa se curăță nasul in interior. Repetați și pentru cealaltă nară.

Beneficii: Ameliorează nasul înfundat în timpul răcelii, sinuzitei, alergiilor la praf și pulbere și în cazul problemelor de sforăit și în timpul sarcinii. Sprijină tratamentul după o intervenție chirurgicală la nas și sinusuri.

Indicații:

Setul de irigare nazală și sinusală Rhino Horn este indicat pentru utilizare la copii cu vârsta peste 4 ani si adulti în cazul sinuzitei acute sau cronice și al rinitei alergice. Este, de asemenea, perfect înainte și după intervențiile chirurgicale pentru nas și sinus, precum și după contactul cu concentrații ridicate de praf din aer. Poate fi utilizat profilactic pentru a menține o igienă adecvată a nasului și a sinusurilor. Irigator nazal Rhino Horn vă permite să pregătiți atât soluții izotonice, cât și hipertonice, în funcție de nevoi.

De generații, pescarii din întreaga lume își clătesc nasul cu apă sărată. 

În ultimii ani, clătirea nazală a devenit o parte a igienei zilnice în Europa de Vest și America de Nord și este incontestabil o măsură preventivă împotriva infecțiilor virale și bacteriene.

Pentru clătirea nazală, se utilizează apă sărată (soluție de NaCI 0,9%, adică soluție salină) la temperatura corpului.
Utilizarea acestui irigator nazal Rhino Horn nu este scumpă - este suficientă apă călduță și sare de masă simplă.
Rhino Horn este proiectat în așa fel încât apa să curgă liber dintr-o nară în cealaltă numai datorită forței gravitaționale.
Poate fi utilizat si de către copiii de la 4 ani sub supravegherea unui adult.
După dobândirea practicii, întreaga activitate durează aproximativ 1 minut, inclusiv pregătirea soluției.
Clătirea nasului cu irigatorul Rhino Horn este o alternativă naturală la picăturile și spray-urile nazale obișnuite.

Daca este in cautarea unui irigator nazal, acest produs este alegerea potrivita!

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu