Herbal V, Supliment natural pentru potenta Maxima, 4 capsule

Sam Distribution
94,00 lei
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 2+ 3+ 4+ 5+
Pret 88,00 lei 87,00 lei 85,00 lei 77,00 lei

Herbal V, Supliment natural pentru potenta Maxima, 4 capsule

HERBAL V formula 100% naturala si o alternativa sanatoasa la produsele chimice ce pretind a avea efecte asemanatoare. Herbal V ajuta la inlaturarea ejacularii precoce, imbunatatirea activitatii sexuale, obtinerea de erectii ferme si cresterea potentei.

Herbal V pastile pentru erectii tare ca piatra - nu are efecte adverse si se elibereaza fara prescriptie medicala, iar efectul unei singure pilule pot dura pana la 2 zile de la administrare!

Suplimentul Herbal V vă va revoluționa viața sexuală. Erecții mai dure, mai lungi! Mai multă plăcere sexuală!

Cu Herbal V, fiecare bărbat poate avea performanța sexuală și duritatea care le înnebunește pe femei.

Beneficii Herbal V

 • prelungeste actul sexual;
 • creste cantitatea de sperma;
 • previne ejacularea precoce;
 • imbunatateste circulatia sangelui;
 • erectiile sunt mult mai puternice;
 • efectele se simt dupa numai 30 minute de la administrare;
 • efect afrodisiac;
 • penisul se mareste pana la dimensiunea lui maxima;
 • creste potenta;
 • nu are contraindicatii  
 • nu are efecte secundare

Suplimentul Herbal V este 100% natural, sigur, eficient si ofera soluția completă la provocările vieții sexuale a unui bărbat. Produsul promite mai multă virilitate, putere și plăcere fără riscuri pentru sănătate și fără prescripție medicală. Asta pentru că Herbal V combină ingrediente naturale cu eficacitate dovedită în concentrația de care aveți nevoie pentru rezultate maxime în libidoul dumneavoastră.

Energie sexuala de lunga durata!

Pe lângă faptul că are un apetit sexual mai mare și o plăcere sporită, TestoUltra te lasă plin de energie pentru a merge toată noaptea fără să te oprești. Profită de noua ta potență sexuală.

Virilitate crescuta!

Cu 1 singura pastila veți obtine o crestere a apetitului sexual, a potenței și a duratei erecțiilor. Mai multă plăcere și sex mai bun!

Placere maxima!

Orgasme mai intense și mai puternice, ridică-ți plăcerea la un nivel despre care nici măcar nu știai că este posibil.


Faceți cunoștință cu acțiunea pastilelor Herbal V care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți viața sexuală.

În interiorul penisului se află corpurile cavernoase, care sunt ca niște camere care se umplu cu sânge. Când aceste camere sunt complet pline de sânge, se produce o erecție.

Cu cât corpurile cavernoase sunt capabile să depoziteze mai mult sânge, cu atât erecția ta va fi mai puternică. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesar un corp cavernos sănătos, împreună cu un flux sanguin mare și un echilibru hormonal pentru a produce apetitul sexual.

Și aici intervine Herbal V pastile, care determină calitatea sexului tău și puterea erecțiilor tale.


Formula Herbal V este compusa doar din ingrediente naturale folosite de mii de ani pentru a combate impotenta, creste libidoul, energia si starea de spirit, precum si placerea sexuala. Toate ingredientele au fost dovedite științific în laborator, și au fost folosite cu succes de secole în tratarea diferitelor disfuncții sexuale masculine, fără probleme.

Administrare: cu jumatate de ora inaintea actului sexual - 1 capsula pe zi. Efectul este garantat!!!

Suplimentul Herbal V îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale de calitate și siguranță. Creează condițiile perfecte pentru a vă bucura de o viața sexuală sănătoasa și mai multă plăcere.

Foarte eficiente, isi fac treaba!
Scrie un comentariu