Reducere 20%

Extract de Paducel, 10 fiole, Yongkang

Yong Kang
Pret vechi: 14,38 lei
11,50 lei
Discount: 2,88 lei (20%)
Momentan Indisponibil

Extract de Păducel, 10 fiole, Yongkang prospect

Proprietăți:
Extractul din frunze de Păducel contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului, efect benefic dovedit de oamenii de ştiinţă. Supliment alimentar antistres, pentru circulația sângelui și sistemul nervos. Păducelul contribuie la menţinerea sănătăţii psihice. În plus prin flavonoidele pe care le conţine, Păducelul ajută la funcţionarea normală a aparatului cardiovascular şi la menţinerea valorilor normale ale presiunii arteriale. 

Recomandări:
- antioxidant, stres, circulație, tensiune, sistemul nervos.

Ingrediente/fiolă(10ml):
- extract din frunze de Crataegus pinnatifida (Păducel) – 3000mg, alcool 5-7% vol, fructoză din sirop de porumb-q.s.

Ingrediente active:
-  extract Păducel (Crataegus Pinnatifida) – 3000 mg.

Atenţionări:
Yong Kang Păducel are acţiune pe termen lung. Nu încercaţi să trataţi niciun tip de afecţiune cardiacă în acest fel fără a cere sfatul medicului. A se evita în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).

Mod de administrare:
Numai pentru adulţi: oral, una sau două fiole, odată sau de două ori pe zi. Produsul poate sedimenta după un timp mai îndelungat de depozitare, dar calitatea nu este afectată. Se agită bine flaconul înainte de utilizare. Se poate lua cu apă plată sau minerală, lapte, suc de fructe sau alte băuturi nealcoolice.

Prezentare:
10 fiole buvabile x 10 ml