Reducere 18%

Colagen hidrolizat pulbere Pure, 300 g, Swedish Collagen

Pret vechi: 174,00 lei
143,00 lei
Discount: 31,00 lei (18%)
7308568568219
in stoc
+

Colagen Pure pulbere, 300 g, Swedish Collagen

Colagen Pure este un supliment pe baza de colagen pulbere de înaltă calitate, obtinut din colagen marin hidrolizat 100%. Procesul de hidroliză descompune colagenul în peptide minuscule. Acest proces face colagenul lipsit de gust și inodor, ceea ce înseamnă că pulberea de Colagen Pure poate fi amestecată bine cu orice băutură.

Colagenul este o proteină naturală care se găsește în țesutul de susținere, cum ar fi oase, piele, tendoane, pereții vaselor de sânge și în păr și unghii. Colagenul reprezintă aproape 30% din proteinele organismului și este vital pentru existenta. Dupa vârsta de 30 de ani, producția proprie de colagen a organismului scade. Acesta este unul dintre motivele pentru care elasticitatea pielii scade și odată cu vârsta apar ridurile și durerile articulare.

Colagen Pure contine colagen Hidrolizat de proveniență marină intr-o concentratie de 10 000 mg, si este ideal pentru persoanele care suferă de simptome de deficiență de colagen sau pur și simplu doresc să-și crească aportul de colagen. Indiferent dacă doriți să reduceți timpul de recuperare dupa antrenament, fie că doriți doar să obțineți o piele mai frumoasa și un păr mai sănătos, Colagen Pure oferă nutriția premium de care aveți nevoie. 


Există dovezi că suplimentarea cu colagen poate susține sănătatea pielii, unghiilor, articulațiilor și mușchilor. 

✔️ Îmbunătățeste sănătatea articulațiilor
Una dintre funcțiile colagenului este de a ajuta la menținerea sanatatii cartilajului și de a proteja articulațiile. Scăderea producției de colagen poate crește riscul de afecțiuni articulare. Nivelul optim de colagen sustine articulațiile puternice și sănătoase.

✔️ Sustine sanatatea părului și a unghiilor
Colagenul conține aminoacizi care sustin producția de keratina, o proteină care joacă un rol vital în sănătatea părului și a unghiilor. Administrarea colagen hidrolizat pulbere va ajuta sa aveti unghii puternice și păr sănătos și hidratat.

✔️ Susține sanatatea pielii
Colagenul este vital pentru hidratarea și elasticitatea pielii. Scaderea productiei de colagen contribuie adesea la apariția pielii uscate și ridate pe măsură ce îmbătrânim. Suplimentarea cu peptide de colagen Pure poate ajuta pielea să rămână netedă, hidratată și fermă.

Ingredientele active din compozitia Colagen Pure:

Colagen Hidrolizat  10 000 mg de provenienta marina, aminoacizii: L-cisteina, L-glicina, L-cisteina, L-prolina, L-alanina, L-cisteina, L-hidroxiprolina, L-tirozina, Acid L-glutamic, L-histidina, L-arginina, L-metionina, Acid L-aspartic, L-metionina, L-serina, L-metionina, L-lizina, L-hidroxilizina, L-leucina, L-izoleucina, L-valina, L-fenilalanina, L-treonina.   

Mod de administrare: 2 lingurite zilnic (10 grame) impreuna cu suc sau apă.

Prezentare: 300 g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu