Reducere 10%

Ceai antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang

Yong Kang
Pret vechi: 14,50 lei
13,00 lei
Discount: 1,50 lei (10%)
6423170000177
in stoc
+

Ceai antiadipos cu Ginseng, 30 plicuri, Yong Kang prospect

Proprietăți:
Ceai Antiadipos cu Ginseng este un adevărat dar natural pentru sănătatea umană. Sprijină digestia, tranzitul intestinal şi este bine tolerat gastric. Contribuie la metabolismul lipidic normal şi la menţinerea greutăţii corporale normale. Această combinaţie de plante, Ginseng cu Pu Er Tea (originar din provincia Yunnan China din anul 780 î.Hr), este utilizată cu succes în medicina tradiţională chineză, efectele sale fiind dovedite ştiinţific şi în medicina modernă. Ajută la eliminarea produşilor toxici de metabolism şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Recomandări:
- slăbit, digestie, tranzit intestinal, antioxidant, ficat, circulație, imunitate, sistemul energetic, piele, păr, activitate sexuală.

Ingrediente/plic(2g):
- frunze de Ceai Pu-er (Ceai-verde procesat) (Camellia sinensis) – 30%, frunze de Pătlagină (Plantago asiatică) – 30%, seminţe de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tora) – 25%, rădăcini şi rizomi de Ginseng (Panax ginseng) – 15%.

Ingrediente active:
-  2000 mg din care Ceai verde (Camellia Sinensis) – 30%, Pătlagină (Plantago Asiatică) – 30%, Senna (Cassia Obtusifolia/Cassia Tora) – 15%, Ginseng (Panax Ginseng) – 15%.

Precauții:
A nu se depăşi doza de 6 plicuri pe zi. Nu se recomandă administrarea după orele 17. Nu se administreză în timpul sarcinii şi alăptării. A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă la baza etichetei. A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Mod de utilizare:
Numai pentru adulţi, 2-3 căni/zi. Se pun 1-2 plicuri de ceai într-o cană, se adaugă 200 ml apă fierbinte şi se lasă acoperită 2-3 minute pentru infuzare; se bea călduţ. Procedând în acest mod, se poate infuza acelaşi plic de încă două ori în aceeaşi zi.

Prezentare:
30 plicuri

Pret foarte bun. Produsul este eficient, il folosesc de 2-3 ori pe zi si chiar se vad rezultate!
Scrie un comentariu