Reducere 8%

Masterplast - Crema cu efect de incalzire 36gr

China
Pret vechi: 12,00 lei
11,00 lei
Discount: 1,00 lei (8%)
Momentan Indisponibil

Crema cu efect de incalzire Masteplast este indicata pentru persoanele cu un stil de viață activ. Masați-vă membrele obosite și dureroase cu crema cu efect de incalzire Masterplast. Ofera o senzație liniștitoare pentru toate tipurile de dureri musculare, entorse și vânătăi. Frecați pur și simplu cu această cremă zonele dureroase și obțineți o ușurare instantanee. 

Durerile articulare pot fi mecanice (ca urmare a leziunilor) și inflamatorii. La persoanele mai tinere, durerea articulară rezultă cel mai adesea din suprasolicitare, la vârstnici poate fi cauzată de osteoartrita. Unguentele analgezice și antiinflamatorii se caracterizează prin acțiune locală - substanța medicinală este absorbită prin piele și acționează la locul inflamat. Crema Masterplast reduce inflamația și are efect analgezic, poate fi utilizata, de exemplu, în artrita reumatoidă.
Crema cu efect de incalzire Masteplast dilată vasele de sânge, ceea ce îmbunătățește alimentarea cu sânge a zonei dureroase, reducând astfel durerea și inflamația.

Conține extracte din plante naturale și uleiuri are un efect analgezic, antiinflamator și relaxant. Recomandata pentru calmarea durerii, este un remediu pentru durerile articulare, durerile musculare, durerile reumatice, vânătăile, durerile de gât și  durerile de spate.

Sportivii folosesc adesea astfel de unguente cu efect de încălzire.

Greutate: 70g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu