Reducere 10%

Antiinflamator natural Lyprinol, 180 capsule - Pharmalink

Pharmalink
Pret vechi: 369,00 lei
332,00 lei
Discount: 37,00 lei (10%)
in stoc
+

Antiinflamator natural Lyprinol, 180 capsule - Pharmalink

Efectele acestui supliment sunt extrem de eficiente. Lyprinol este cu adevărat un medicament minune, extrem de eficient în tratarea unei largi varietăți de afecțiuni articulare dureroase. Timp de decenii, oamenii au luat suplimente pentru a preveni durerile articulare și disconfortul care apare frecvent ca urmare a îmbătrânirii dar și a rănilor. In cele din urma, dupa cincisprezece ani de studii stiintifice internationale independente si munca grea, cercetatorii de la Royal Melbourne Institute of Technology au identificat principalele componente responsabile de reducerea eficienta a durerii articulare. Acești compuși au fost brevetați și li sa dat un nume: Lyprinol.  

Ce este și ce poate face Lyprinol?

O combinație de proprietăți a șase grupuri lipidice primare, combinate cu o grupare unică de acizi grași Omega 3, care se găsesc numai în scoica cu cochilie verde din Noua Zeelandă, fac din Lyprinol un agent antiinflamator deosebit de eficient. Împreună, aceste ingrediente naturale pot ajuta la atenuarea durerii cauzate de aproape orice afectiune articulara.

Artrita, durerea articulară, astmul, artrita reumatoidă, osteoartrita, durerile musculare și chiar inflamația generală sunt afectiuni ce pot fi combatute cu succes de Lyprinol. Capsulele de Lyprinol sunt deosebit de eficiente în tratarea durerii musculare, aparute în urma unor activități intense. Lyprinol este absolut necesar pentru persoanele ce practica un sport în mod regulat. Lyprinol 180 capsule

Cel mai interesant aspect al acestei formule unice din Lyprinol este modul în care acesta echilibrează în mod natural alimentele care se găsesc în mod obișnuit în dieta.

Are Lyprinol efecte secundare?

Au fost efectuate numeroase cercetări privind Lyprinol. In cadrul unuia dintre teste Lyprinol a fost pus la dispoziția publicului timp de trei ani. In ciuda numarului mare de persoane care au testat gratuit produsul, a existat doar o reacție adversă. O singura persoana, a invocat o stare de greață. 

Lyprinol nu are absolut nicio reacție adversă raportata. Inutil să spun că în aceste zile este aproape imposibil să gasim un medicament care are atât de multe beneficii fără nici un efect potențial dăunător. 
În plus, spre deosebire de concentrațiile de crustacee pe care oamenii le luau înainte ca Lyprinol să fie creat, capsulele nu conțin sare de mare. Acest lucru este deosebit de benefic pentru persoanele ce urmaza o dietă cu conținut scăzut de sodiu. De asemenea, deoarece capsulele moi sunt incredibil de concentrate, trebuie consumate mai puține pastile pentru ameliorarea durerii.

Mai multe informatii despre Lyprinol

Inflamația sau rigiditatea articulațiilor pot fi afectiuni extrem de dureroase, în special atunci când aceștea apar frecvent. 
Din fericire, după cincisprezece ani de studii, cercetătorii au identificat recent componentele principale ale pulberii din scoica verde. Apoi au folosit constatările lor pentru a crea un nou supliment natural, ceva mai bun decât orice pilula: Lyprinol.

Ce este în Lyprinol și ce face?

Există doar trei ingrediente în suplimentul Lyprinol: uleiul de măsline mono-nesaturat, lipide brevetate patentate și vitamina E, un aditiv care oferă un impuls suplimentar organismului. Fiecare capsulă Lyprinol conține un tip unic de ulei marin, care provine din șase grupuri lipidice diferite și o grupare specială de acizi grași Omega 3. Acești acizi se găsesc numai în mlaștina verzuie din Noua Zeelandă și sunt extrem de eficiente în tratarea diferitelor probleme de articulaii, mușchi și inflamații. 

In cazul capsulelor de Lyprinol s-a dovedit că ajută la ameliorarea dureriilor și a disconfortului cauzat de artrita, dureri articulare, astm, osteoartrita, inflamații de toate tipurile, artrita reumatoida și durerii musculare.

Fără îndoială, suplimentul Lyprinol este de neegalat in comparatie orice al supliment existent pe piata. Lyprinol s-a dovedit a fi de 250 de ori mai puternic decât formulele originale pe baza de extract de scoica verde, de 400 de ori mai concentrate decât uleiul de in și de 350 ori mai puternic decât uleiul de primrose. În plus, pentru că este mult mai concentrat, trebuie sa luati mai puține capsule (economisiti bani).

Există efecte adverse asociate cu utilizarea de Lyprinol?

Cel mai uimitor lucru despre Lyprinol este faptul că, după studiile clinice efectuate în mai multe țări s-a demonstrat ca nu există efecte secundare legate de utilizarea lui.

Lyprinolul este: 

  • - de 250 de ori mai puternic decât extractul original de cochilie verde. scoica cu cochilie verde
  • - de 350 mai puternic in comparatie cu uleiul de primula de seara. 
  • - de 400 de ori mai puternic in comparatie cu uleiul de in.

Lyprinol este un agent antiinflamator extrem de eficient și se utilizează pentru a trata:

  • - artrita 
  • - osteoartrita 
  • - artrita reumatoidă 
  • - durerea articulară 
  • - astmul 
  • - inflamația 
  • - durerea musculară (în special pentru sportivi)

Dozare:

Doza de Lyprinol variază de la persoană la persoană. Se recomandă administrarea unei doze de 4 capsule pe zi înainte de mese; 2 capsule dimineața și 2 capsule seara. Multe persoane simt efectele benefice inca din primele zile de administrare. 

Ingrediente Lyprinol: 

Fiecare capsulă Lyprinol Softgel conține:extract de lipid marin Lyprinol din 50 mg perna canaliculus, 100 mg ulei de măsline natural mono-nesaturat și vitamina E (d-alfa-tocoferol) ca antioxidant 0,225 mg.

Efecte adverse Lyprinol:

Lyprinol pare a fi lipsit de efecte secundare când se administrează la dozele recomandate.

Lyprinol beneficii: 

Deoarece Lyprinol este un concentrat puternic, doza este mult mai mică și capsulele sunt mai ușor de luat.

Au fost eliminate mirosurile neplăcute asociate cu pulberea de scoica cu cochilie verde.

Lyprinol Prezentare: 

Fiecare ambalaj de Lyprinol conține 180 capsule Softgel.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu