Reducere 9%

Tratament impotriva caderii parului, Forcapil, 180 capsule, Arkopharma

Forcapil
Pret vechi: 105,00 lei
95,50 lei
Discount: 9,50 lei (9%)
Momentan Indisponibil

Tratament impotriva caderii parului, Forcapil, 180 capsule, Arkopharma

Este solutia in cazul tuturor formelor de cadere a parului, indiferent de cauza acestui fenomen - stres, oboseala, regimuri alimentare dezechilibrate, deficit de vitamine, cantitate excesiva de sebum la nivelul pielii capului.
Recomandat pentru a restabili vitalitatea si stralucirea parului precum si pentru intarirea unghiilor.

Cine poate utiliza suplimentul Forcapil?forcapil

Recomandat în cazul tuturor formelor de cădere a părului, pentru a restabili vitalitatea şi strălucirea părului, precum şi pentru întărirea unghiilor.

Principalul constituent al părului este keratina. Această proteină conferă elasticitate, rezistență și strălucire. Keratina este sintetizată din aminoacizi sulfurați: cisteina și metionina, cu ajutorul zincului și a vitaminei B6. Keratina este, de asemenea, un component esențial al unghiilor.

Această formulă ultra-completă combină complexul de vitamine B (B5 – acid pantoteic, B6 - piridoxină, B8 - biotină, B9 – acid folic) cu vitamina D3, minerale și aminoacizi, precum Cisteină și Metionină, prezente deja în firul de păr, cu scopul de a-i menține intactă frumusețea, forța și vitalitatea.

Care este compozitia suplimentului pentru Forcapil hair activ?

Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina D3, Biotina, Vitamina B9, L-cistina, L-metionina, oxid de zinc, celuloza, antiaglomerant - stearat de magneziu, capsula prezinta un invelis de origine vegetala.

Cheratina este o proteină fundamentală aflată în compoziția părului și a unghiilor, conferind acestora elasticitate, rezistența și strălucire. Cheratina este o moleculă care se formează din sinteza aminoacizilor sulfurați - precum cisteină și metionină - și prin acțiunea zincului și a grupului de vitamine B, și reprezintă o componentă fundamentală din structura stratului exterior al pielii umane. 
Metionina și cisteina sunt aminoacizi cu conținut de sulf, fundamentali pentru frumusețea părului dumneavoastră. Metionina este un aminoacid precursor al sintezei cheratinei (sinteză intensificată de vitamina D3).

Gama de produse Forcapil conține formule complete pe baza de aminoacizi sulfurați (cisteină și metionină), vitamine și minerale.

Vitamina B9 (acidul folic), participă la sinteza normală a aminoacizilor. Tocmai de aceea Forcapil® combină vitaminele B6 și B9 cu cisteină și metionină.

Vitamina B6 (piridoxina) este esențială pentru metabolizarea proteinelor și aminoacizilor, și în special a acelora care conțin sulf (cisteină și metionină). Este recomandată administrarea suplimentului de vitamina B6 în combinație cu suplimente ale acestor doi aminoacizi care conțin sulf.

Vitamina B8 (denumită și vitamina H sau biotină) ajută la menținerea părului frumos, mătăsos, puternic, strălucitor și sănătos.

Zincul este considerat unul dintre elementele minerale cele mai importante prezente în organismul uman. Acesta participă de asemenea la sinteza proteinelor - precum cheratina. Ajută de asemenea la menținerea unghiilor frumoase.

Vitamina D3 are un rol important în diviziunea celulară.

Informații nutriționale:forcapil vitamine pentru par

Pentru 2 capsule

  • L-Cisteină 300 mg
  • L-Metionină 100 mg
  • Vitamina B5 18 mg
  • Vitamina B6 2 mg
  • Vitamina B8 (Biotina) 450 μg
  • Vitamina B9 200 μg
  • Vitamina D3 5 μg
  • Zinc 15 mg

Cum se administreaza?

Cate 2 capsule pe zi, dimineata, pentru o perioada de 2-4 luni. Se recomanda administrarea cu un pahar mare cu apa.

Prezentare: 180 capsule

Forcapil 180 capsule la super pret face parte din categoria vitamine pentru cresterea parului.

Recomand! Dupa 2 luni rezultatele sunt vizibile..parul este mai rezistent
Scrie un comentariu