Venifera creme Crevil - crema de castane pentru varice

Crevil
19,00 lei
in stoc
+

Crema de castane si vita de vie pentru varice - Venifera creme Crevil

Venifera Creme marca Crevil este o crema de castane si vita de vie recomandata pentru varice, ajuta la imbunatatirea circulatiei, este indicata pentru ingrijirea picioarelor obosite, la persoanele cu insuficienta venoasa (afectiuni circulatorii) care sufera de vene varicoase. Aceasta crema contine castane, frunze de vita de vie (Vitis Venifera), arnica montana, extract de galbenele, ulei de masline si musetel. 


Crema pentru varice Venifera contine un complex de ingrediente active care poate ajuta la imbunatatirea circulatiei, are proprietati excelente de ingrijire a pielii.
Frunzele de vita de vie ( Vitis Venifera) sunt o bogatie naturala de vitamine si minerale. Aceste ingrediente sunt utilizate in diverse creme cosmetice pentru prevenirea picioarelor grele si umflate si in tratamentul varicelor.

Beneficii:

  • insuficienta venoasa (afectiuni circulatorii, vene varicoase - varice);
  • ingrijirea picioarelor obosite;
  • imbunatatirea circulatiei periferice;
  • picioare grele si umflate.

Ingrediente:

Extract de castane (Aesculus Hippocastum Seed Extract), Arnica Montana Flower Extract, vita de vie ( Vitis Vinifera ), extract din flori de galbenele (Calendula Offcinalis Flower Extract), extract uleios din Musetel (Chamomilla Recutta Flower Extrac), ulei de masline (Olea Europea Olive Oil, extract din frunze de maslin (Leafe Extract), Apa (Aqua), sorbat de potasiu (Potassium Sorbate), Parfum, Alcool.

Producator ( Marca):

Crevil Cosmetics & Pharmaceuticals Germany GmbH.

Prezentare:

250 ml de produs in cutie sigilata.