• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Uno Bil, 30 comprimate, Solacium Pharma

   
  24,00 lei
  Momentan Indisponibil

  Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

  Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Uno Bil 

   

  Ingrediente:
  Agenti de incarcare: celuloza microcristalina si maltodextrina L-metionina extras apos 4:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Fumarita cu 0 04% protopina; extract apos 4:1 (maltodextrina) din radacina de Cicoare (Cichorium intybus) extract de hidroetanolic 4:1 (maltodextrina) din fructe de Armuriu (Silybum marianum) cu 2% silimarina; extract apos(maltodextrina dioxid de siciliu) din frunze de Anghinare (Cynara  scolymus) cu 5% acid clorogenic;agenti antiaglomeranti:stearat de magneziu vegetal si dioxid de siciliu.

  Precautii:
  A nu se consuma de catre persoanele cu hipersensibilitate la orice dintre ingrediente.A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

  Atentionari:
  A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

  Prezentare:
  30 comprimate