• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  23%

  Ulei din seminte de cactus natural bio 10 ml Agrobio Line

  Pret vechi: 120,00 lei  
  93,00 lei
  Discount: 27,00 lei (23%)
  Momentan Indisponibil
  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Ulei de cactus natural bio 10 ml Agrobio Line

  Ulei din seminte de cactus este un produs cosmetic natural bio, presat la rece, produs original ( autentic ) fabricat in Maroc, de catre AGROBIO LINE.Uleiul din seminte de cactus Figue Barbarie, este un ulei pur 100% natural ce depaseste calitatile uleiului de argan in cosmetica.

  Uleiul natural de cactus este un adevarat tratament pentru ten, cearcane, riduri la ochi ( cearcane si pungi la ochi ), riduri de expresie, este un ulei antioxidant, hidratant si hranitor pentru piele, bogat in vitamine si minerale, acizi grasi esentiali, ideal in previnirea si diminuarea ridurile, revitalizeaza pielea, sporeste elasticitatea, regenerare dupa arsuri solare, este considerat un botox natural. Este un ulei de cactus original din Maroc, care pentru extragerea unui singur litru de ulei natural bio presat la rece, este necesar aproximativ o tona de samburi de cactus de aceea este un ulei mai scump decat uleiul de argan.

  Gama de cosmetice Agrobio Line cuprine:ulei de argan 10ml, 30ml, 50ml, sapun natural bio cu ulei de argan 80g si uleiul din seminte de cactus de 10ml prezentat mai sus. Prezentare: flacon sticla 10ml

  Producator: Agrobio Line Maroc