Ulei din ficat de cod Omega 3 cu vitamina D si A, 80 capsule, Lysi

 
42,00 lei
in stoc

Descriere

Ulei din ficat de cod Omega 3 cu vitamina D si A

Uleiul din ficat de cod Lysi este un este un supliment alimentar traditional islandez obtinut din materie prima din apele Atlanticului de Nord de cea mai buna calitate cu actiune benefica pentru copii adulti si varstnici.
Uleiul din ficat de cod Lysi este bogat in vitaminele A si D care sunt foarte necesare pentru a asigura dezvoltarea normala a   oaselor si a dintilor precum si pentru sanatatea ochilor cumuland efectele benefice ale vitaminelor A si D si ale acizilor grasi Omega 3.
Administrarea inca din timpul prenatal si in primii ani de viata ajuta la dezvoltarea creierului a retinei si cel mai important ajuta la dezvoltarea functiei cognitive a copiilor (se spune ca "Uleiul de peste face copilul destept”) ajuta la formarea sanatoasa a oaselor si a dintilor imbunatateste vederea favorizand o dezvoltare armonioasa viguroasa a intregului organism.
Uleiul din ficat de cod Lysi cu aroma de lamaie precum si cel natural au un gust bun fiind usor de administrat copiilor mici. S-a descoperit ca o cantitate suficienta de vitamina D asigura un metabolism normal al calciului chiar si atunci cand aportul (din dieta) de calciu este mai mic de 800mg/zi insa consumand mai mult de 1200mg/zi fara aport de vitamina D nu se obtine nivelul normal de calciu necesar pentru sanatatea oaselor. De aceea Uleiul din ficat de cod datorita continutului  de vitamina D are efecte benefice impotriva rahitismului si in osteoporoza.
Uleiul din ficat de cod este o sursa buna de acizi grasi polinesaturati Omega3 dintre care acidul docosahexaenoic DHA joaca un rol important  in dezvoltarea creierului  si a sistemului nervos central si si-a dovedit eficienta in conservarea memoriei si combaterea unor forme de depresie ADHD etc.
Acidul gras polinesaturat eicosapentaenoic EPA continut de uleiul din ficat de cod s-a dovedit a juca un rol important in ameliorarea unor afectiuni ale inimii.
S-a observat de asemenea ca toti acizii grasi polinesaturati de tip Omega3 au un efect important in mentinerea sanatatii articulatiilor si reducerea simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor.
Pentru alte beneficii ale acizilor grasi Omega-3 v. informatiile de la Omega-3 Lysi ideal pentru cei ce folosesc Uleiul din ficat de cod Lysi dar vor sa mareasca aportul de acizi grasi Omega-3.
Uleiul din ficat de cod Lysi este binefacator pentru starea de sanatate in general si este considerat un factor de crestere  a imunitatii de evitarea a bolilor si metinere a sanatatii. Islandezii au la indemana produse Lysi in mod traditional si in cazul in care apar semne de boala primul  sfat este: "Take some Lysi!” – Ia ulei de peste Lysi.
O terapie traditionala indelung  exersata.

Ingrediente:
Ulei din ficat de cod gelatina glicerina

Administrare:
Doza recomandata: 2 capsule/zi  pentru adulti si copii de peste 6 ani

Contraindicatii:
Femeile insarcinate cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa ceara confirmarea medicului inainte de consumarea produsului. 

Prezentare:
80 capsule