• Garantat Cel mai mic pret
  • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
  • 14 zile Retur / schimb
  • Ulei de cocos, 250g, Niavis

     
    29,00 lei
    in stoc

    Descriere

    Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si alimentatie, datorita numeroaselor sale proprietati (minerale, vitamina K, Fier, vitamina E,) dar si datorita continutului mare de grasimi benefice - grasimi saturate.

    Uleiul de cocos Niavis se obtine prin metoda traditionala de presare la rece fiind un ulei extra virgin si poate avea forma lichida sau solida, in functie de temperatura mediului ambient. Dacă constatati mici impuritati, acestea sunt normale, produsul nefiind procesat in niciun fel. Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, bogat in grasimi saturate, obtinut din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.

    Este ideal pentru gatit nefiind predispus la deteriorare la temperaturi inalte.

    Ingrediente: 100% ulei de cocos obtinut prin presare la rece

    Informatii nutritionale: 

    • Energie 3754kj / 899Kcal
    • Grasimi 99.38g
    • Fibre 0.6g
    • Calciu 2.25mg
    • Fier 0.6mg

    Ulei de cocos beneficii:

    • Vitamina E - vitamina K - minerale
    • Este rezistent la rancezire
    • Lent in oxidare si stabil termic 
    • Valabilitate destul de mare

    Actiune: Uz cosmetic: hraneste si hidrateaza pielea. - Uz alimentar:  adjuvant in reglarea colesterolului - favorizeaza digestia

    Ulei de cocos pentru par 

    Accelereaza cresterea si regenerarea firelor de par. Se poate folosi ca masca pentru par dupa spalare. 

    Ulei de cocos pentru ten 

    Poate fi folosit ca ulei masaj, scrub de corp, prevenire vergeturi, remediu antitantari, hidrateaza tenul

    Greutate: 250g