• Garantat Cel mai mic pret
  • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
  • 14 zile Retur / schimb
  • Reducere
    18%

    Ulei de cocos BIO, presat la rece, 450g, Niavis

    Pret vechi: 45,90 lei  
    37,50 lei
    Discount: 8,40 lei (18%)
    in stoc

    Descriere

    Ulei de cocos BIO beneficii: are un conținut de grăsimi saturate de 90% iar in ultimii ani a crescut in popularitate, pe motiv că poate face totul, de la sprijinirea pierderii în greutate (slabit) la încetinirea progresiei bolii Alzheimer. Acest ulei de cocos oferă o grăsime saturată de origine vegetală, ce poate avea beneficii pentru sănătate, daca este consumat cu grijă.

    Ce ulei de cocos trebuie să aleg?

    Nu toate uleiurile de nucă de cocos sunt la fel, unele sunt mai sănătoase decât altele.

    Ulei de cocos parțial hidrogenat  - este la fel de dăunător ca și alte uleiuri foarte prelucrate ce conțin grasimi trans. Acestea nu sunt sănătoase.

    Ulei de cocos rafinat - este extras prin metoda chimica din miezul de cocos de culoare albă.

    Ulei de cocos ecologic presat la rece (aici se incadreaza produsul nostru)  - este extras din fructul proaspăt si matur al nucii de cocos , fără a folosi temperaturi ridicate sau substanțe chimice. Este considerat nerafinat și poate oferi beneficii pentru sănătate.

    Uleiul de cocos conține 2,6% mai puține calorii decât alte grăsimi si se spuse că oferă beneficii variate pentru sănătate.

    Iată câteva dintre beneficiile acetui ulei de cocos bio:

    • Creșterea colesterolului "bun" : o componentă din uleiul de nucă de cocos s-a descoperit că dă un stimul colesterolului bun HDL.
    • Controlul de zahăr din sânge.
    • Reducerea stresului : are proprietăți antistresive și antioxidante, care ar putea fi folositoare ca un antidepresiv.
    • Păr strălucitor: face ca părul să fie mai strălucitor, deoarece penetrează mai bine decât uleiurile minerale.
    • Pielea sănătoasă : S-a descoperit că îmbunătățește funcțiile de barieră de protecție și are un efect antiinflamator asupra pielii.
    • Prevenirea bolii hepatice.
    • Reducerea simptomelor astmului: Inhalarea uleiului de nucă de cocos a contribuit la reducerea simptomelor astmului la iepuri.
    • Lupta impotriva candida: Uleiul de cocos a redus colonizarea cu Candida albicans la soareci, sugerand ca ar putea fi un tratament pentru candida.
    • Îmbunătățirea apetitului: Un argument a fost că uleiul de nucă de cocos face oamenii să se simtă "mai plini" după ce mănâncă, așa că nu vor mânca in exces.
    • Pierderea in greutate: a redus obezitatea si a promovat pierderea in greutate.

    Ulei de cocos presat la rece

    Uleiul de nucă de cocos nu este util doar pentru gătit: este, de asemenea, un multitasker de frumusețe pe care îl puteți folosi pentru a vă hidrata pielea, a lupta împotriva frigului și pentru a reduce semnele premature ale îmbătrânirii. S-ar putea să fi făcut deja trecerea la ulei de nucă de cocos în bucătărie, dar știut că puteți schimba, de asemenea, su unele dintre produsele cosmetice cu acest ulei de cocos?
    Mască de păr

    Ulei de cocos extravirgin

    Uleiul de cocos este un solid cremos la temperatura camerei și se transformă în lichid când este încălzit la 76 ° F. Topiti uleiul de cocos rulând usor borcanul sub apă caldă, in timp ce vă aflați în duș si aplicați o cantitate generoasă de ulei pe firele ude (dupa samponare). Pentru mai multa strălucire lasați-l să stea in par cel puțin cinci minute înainte de clătire. 

    Ulei de corp

    Uleiul de cocos îi conferă pielii o hidratare perfectă si poate fi aplicat pe piele dupa ce ieșiți din duș. Adăugați câteva picături de ulei de menta sau ulei de lavandă pentru un amestec ideal pentru un masaj. 

    Balsam de buze

    In fata acetui ulei de cocos ultra-hidratant, buzele crapate nu au nici o șansa.

    Cuticule

    Aplicati putin ulei de cocos pe fiecare cuticul. Uleiul de cocos va hidrata pielea delicată si va întări unghiile, făcându-vă mâinile să arate cu mult mai tinere. 

    Cremă de ochi

    Pielea de sub ochii tăi este delicata si subțire, fiind foarte predispusă la cercuri întunecate si riduri fine. Dacă urâți ideea de a da multi bani pe crema de ochi scumpa, acest ulei de cocos este solutia.

    Când cumpărați produse din ulei de nucă de cocos, evitați alimentele ambalate ce conțin ulei de nucă de cocos parțial hidrogenat.

    Păstrați ulei de nucă de cocos într-un loc răcoros, intunecat deoarece, ca și alte grăsimi saturate, este solid atunci când sta la temperatura camerei și lichefiază când este încălzit.

    În coacere, uleiul de nucă de cocos oferă din aroma ușoară si dulce a  "nucii de cocos" si poate inlocui cu succes untul.

    Prezentare: borcan 450g/565ml Niavis

    Produse Similare

    Reducere
    9%
    28,13 lei 25,50 lei
    Reducere
    10%
    37,18 lei 33,50 lei
    Reducere
    10%
    18,75 lei 16,90 lei
    29,00 lei
    Reducere
    8%
    83,00 lei 76,50 lei
    [Contactati-ne pentru un pret]
    Momentan Indisponibil
    [Contactati-ne pentru un pret]
    Momentan Indisponibil
    Reducere
    12%
    45,00 lei 39,50 lei

    Recomandari

    Reducere
    19%
    118,00 lei 95,00 lei
    Reducere
    19%
    74,00 lei 60,00 lei
    Reducere
    10%
    145,00 lei 130,00 lei
    Reducere
    17%
    125,00 lei 104,00 lei
    Reducere
    11%
    45,00 lei 40,00 lei
    Reducere
    18%
    45,90 lei 37,50 lei
    Reducere
    8%
    118,00 lei 108,00 lei
    Momentan Indisponibil
    29,00 lei
    330,00 lei
    Reducere
    9%
    145,00 lei 132,00 lei
    Reducere
    23%
    113,00 lei 87,00 lei