• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Reducere
  12%

  Ulei de cocos BIO, 450gr, Maya Gold

  Pret vechi: 45,00 lei  
  39,50 lei
  Discount: 5,50 lei (12%)
  in stoc

  Uleiul de cocos extra virgin Maya Gold se obține prin centrifugarea laptelui de nucă de cocos proaspăt, nediluat, la 8000 rpm. Numai în acest fel este posibilă separarea solidelor, a lichidelor și a grăsimilor fără utilizarea căldurii care ar reduce calitatea produsului. Rezultatul este un ulei de cocos extra virgin brut de cea mai înaltă calitate.

  De ce uleiul extra virgin organic de la Maya Gold este diferit de celelalte uleiuri de nucă de cocos?

  • - Calitate superioară
  • - Uleiul de cocos 100% organic, extra virgin, fără nici un amestec
  • - Complet natural, nu este prelucrat cu substanțe chimice care ar putea altera compoziția
  • - presate la rece, păstrându-se astfel toate substanțele nutritive naturale din cocos
  • - preț foarte avantajos

  De ce să vă bucurați de ulei de cocos?

  1. Uleiul de nucă de cocos, în plus față de grăsimile mono și polinesaturate, conține o mulțime de grăsimi MCT sau "trigliceride cu lant mediu". Acestea sunt acizi grași cu lanț mediu care sunt metabolizațe complet diferit si absorbite extrem de rapid. 

  2. Populatiile din Pacificul de Sud se bucură de cantități enorme de ulei de nucă de cocos și sunt, în medie, printre cele mai sănătoase din lume.

  3. Unul dintre studiile realizate pe uleiul de cocos a confirmat faptul că grăsimile MCT accelerează consumul de calorii cu până la 5% și contribuie astfel la o pierdere mai rapidă în greutate.

  4. Uleiul de nucă de cocos ucide bacteriile dăunătoare și ajută sistemul imunitar.

  5. Uleiul de cocos reduce apetitul. Un studiu a arătat că bărbații care au consumat grăsimi MCT au consumat mai puțin de 256 kcal la următoarea masă.

  6. Uleiul de cocos în combinație cu un stil de viață sănătos are un efect deosebit asupra îmbunătățirii relației dintre colesterolul bun (HDL) și cel slab (LDL).

  Uleiul de nucă de cocos poate fi folosit ca o cremă eficientă pentru îngrijirea pielii.

  8. Uleiul de cocos poate fi folosit pentru păr, precum și pentru a preveni respirația urât mirositoare, deoarece ucide bacteriile din gură care provoacă respirația urâtă
   
  Ca și în cazul tuturor uleiurilor, calitatea este extrem de importantă. Trebuie să fim atenți ca uleiul sa fie extra virgin, neprelucrat (brut) și presat la rece. Uleiul nostru de cocos Maya Gold este 100% organic. 

  Ingrediente: 100% ulei de cocos ecologic 

  Prezentare: 450g/565ml