• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Tutun Stop, 40 comprimate, Hofigal

   
  17,00 lei
  in stoc

  Tutun Stop 

  Compozitie
  Extract din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus) extract din fructe de catina (Hippophae fructus) extract din radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) pulbere fruct de ardei (Capsicii fructus) pulbere de trei frati patati (Violae tricoloris herba) extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus) extract uscat de menta (Menthae piperita herba) Coenzima Q10 si excipienti.

  Actiune
  Preparatul este benefic pentru persoanele dependente de nicotina. Reprezinta modalitatea optima de reducere a numarului de tigari pe zi sau renuntarea complet la fumat.

  Recomandari
  Prin asocierea extractelor din compozitie se realizeaza un fitocomplex cu rol important in ameliorarea simptomelor de sevraj tabacic caracteristice abuzului de tutun si revenirea la normal a functiilor metabolice ale organismului. Se recomanda persoanelor care doresc sa renunte la fumat deoarece produsul provoaca dezgust pentru tutun (tigara nu va mai avea aroma obisnuita) si ajuta la depasirea fazei de dependenta.

  Nu uitati beneficiile renuntarii la fumat: scade riscul bolilor cardiovasculare creste rezistenta la efort fizic si intelectual dispar starile de nervozitate iritabilitate si anxietate cresc sansele pentru o viata lunga si sanatoasa si sunt protejati cei din jur de riscurile fumatului pasiv!

  Produsul NU contine lactoza!

  Forma de prezentare
  40 de comprimate