• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Tonic Venos, 50 ml, Dacia Plant

   
  11,70 lei
  in stoc

  Tonic Venos 

  Extractele hidrocalcoolice din acest produs sunt foarte bogate in flavonoide substante care dreneaza asigura elasticitatea si tonicitatea impiedica inflamarea vaselor de sange. Mai mult el contine plante cu efecte tonice hepatice reglatoare ale cantitatii de colesterol din sange laxative imbunatatind astfel activitatea acelor sisteme si organe care asigura sanatatea vaselor de sange si care sunt implicate in aparitia unor afectiuni vasculare cum ar fi: varicele tromboflebita fragilitatea capilara dar si ateroscleroza arterita sau ischemia cardiaca. Iata in continuare care sunt actiunile si indicatiile plantelor din compozitia acestui remediu.

  Actiuni:
  Intern
   Antiinflamator general antiinflamator vascular foarte bun antioxidant puternic (neutralizeaza radicalii liberi din sange) drenor si tonic hepatic febrifug mediu hipocolesterolemiant puternic hipoglicemiant mediu tonic venos.Indicatii (intern):Varice hemoroizi adjuvant in flebita si tromboflebita fragilitate capilara fragilitate vasculara adjuvant in tratamentul sechelelor de dupa accidente vasculare valori crescute ale colesterolului si glicemiei atonie intestinala constipatie atona adjuvant in tratamentul arteritei si aterosclerozei adjuvant in tratamentul diferitelor forme de ischemie cardiaca.

  Alte utilizati 
  Interne: 
  gastrita hipo-acida diabet (mai ales atunci cand este asociat cu probleme hepatice sau cu valori crescute ale colesterolului) intoxicatii cronice (plantele amare din componenta sa favorizeaza eliminarea masiva de toxine potentand efectele depurativelor si laxativelor) hepatita icter.Mod de administrare:Se ia de regula 1 lingurita de tinctura diluata in 100 ml. (jumatate de pahar) de apa de 3-4 ori/zi pe stomacul gol. Prima doza se ia dimineta cu jumatate de ora inainte de micul dejun.Este foarte importanta diluarea in apa a acestui remediu inaintea administrarii alcoolul in stare concentrata fiind daunator pentru stomac ficat si sistemul nervos in timp ce diluat (daca se respecta proportiile din prospect se ajunge la mai putin de grad) este practiv ne-nociv.Pentru copiii peste 10 ani se va administra jumatate de doza in timp ce pentru cei intre 3-10 ani se va administra 1/3 ¼ din doza.   

  Precautii: Persoanele foarte slabite devitalizate vor utiliza jumatate din doza prescrisa in prospectul produsului si nu vor realiza cure mai lungi de 3 saptamani cu 3-4 zile pauza intre ele.

  Contraindicatii: Nu se cunosc.

  vezi si Devaricid 30 comprimate Biofarm