Reducere 10%

Toot Up 8 tablete, fost Tianli pastile, Sanye

Toot Up
Pret vechi: 78,00 lei
70,00 lei
Discount: 8,00 lei (10%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 3+
Pret 69,00 lei

Toot Up, Tratament naturist potenta, (fost Tianli pastile), 8 tablete, Sanye

Toot Up sau Tianli pastile este un produs naturist pentru cresterea potentei, unul dintre cele mai cunoscute si cu efect rapid asupra potentei. Toot Up a devenit rapid unul dintre cele mai folosite si cunoscute produse pentru potenta de pe piață, datorita efectului sau garantat.

Administrarea de Toot Up nu prezinta riscuri sau efecte secundare, dar la fel ca in cazul altor medicamente naturiste, el nu este indicat persoanelor cu probleme cardiace severe (consultati medicul in prealabil).

Desi anterior produsul Toot Up a venit sub denumirea de Tianli pastile, acesta pastreaza efectele benefice, avand mai puține riscuri și contraindicații decat pastilele de sinteza gen Viagra.
Compoziția Toot Up se bazeaza in proportie de 100% pe o rețetă chineză tradițională, pentru potență, compusă numai din plante afrodiziace, folosită de acum sute de ani!

În compoziția produsului pentru potenta Toot Up / Tianli pastile se regaseste:toot up

  • Colții babei (Tribulus Terrestris 250 mg)
  • Rădăcini din Ginseng-siberian (350mg)
  • Rhodiola rosea (150mg)
  • Rădăcini de urzica (100mg)
  • Moringa Oleifera (100mg)
  • Seminte de Tortel (100mg)

Combinația dintre aceste plante, fac ca produsul Toot Up | Tianli pastile sa fie unul extrem de eficient, ce merita incercat. 

Chiar daca nu necesita reteta si se poate achizitiona fara prescriptie medicala, va sfatuim sa nu-l folositi daca aveti afectiuni cardiace sau hipertensiune. Totodata va recomandam sa evitati consumul de alcool, daca utilizati Toot Up.

O cutie de Toot Up conține 8 tablete. Administrarea se face cu jumatate de h inainte.

Toot Up nu are efecte adverse si se poate administra fara probleme. Consumul pe termen lung are doar efecte benefice asupra potentei. Toot Up se poate administrat curativ, o tableta la 2-3 zile, pentru energie, vitalitate, cresterea potentei si o stare de bine. 

Atunci cand vine vorba despre un produs bun si ieftin pentru potenta, prima optiune trebuie sa fie Toot Up | Tianli pastile! 

Prezentare: 8 capsule

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu