• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Tasectan 250mg, 20 plicuri, Novintethical

   
  24,00 lei
  in stoc

  Tasectan 250mg 

  Dispozitivul medical Tasectan cuprinde un complex acid de gelatina si acid tanic care actioneaza mecanic prin protejarea mucoasei intestinale inflamate multumita abilitatii sale de a forma un film protector pe baza de proteine mucoadeziv care completeaza mucoproteinele responsabile de localizarea inflamatiei si promoveaza precipitarea lor si eliminarea in fecale.

  Gelatinatul tanat din care produsul este compus nu este alterat in stomac si actioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala reducand frecventa si durata episoadelor diareice. Dispozitivul medical este disponibil in capsule pentru adulti si ca pulbere pentru uz pediatric.

  Compozitie:
  Gelatina tanat.

  Indicatii:
  Tasectan este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili functia fiziologica a peretilor intestinali.
  Este special formulat pentru a controla si a reduce simptomele asociate cu diareea rezultata din diverse cauze cum ar fi tensiune abdominala si defecare frecventa.
  Efectul persista timp de 12 ore.

  Mod de administrare:
  Dizolvati continutul intr-un pahar cu apa.
  Acesta poate fi de asemenea adaugat in sucurile de fructe si in iaurt.
  Copii sub 3 ani:1 plic la fiecare 6 ore pana cand simptomele dispar.
  Copii intre 3 si 14 ani:1 sau 2 plicuri la fiecare 6 ore pana cand simptomele dispar.

  Atentie:
  Pentru administrarea la copii consultati-va medicul inainte de a folosi acest dispozitiv medical. Nu folositi dispozitivul medical dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Chiar daca efectele secundare nu sunt cunoscute este recomandat ca produsul sa nu fie folosit in timpul sarcinii sau in primele luni de alaptare. Consultati-va medicul daca iritatia peretelui intestinal sau diareea continua.

  Prezentare:
  20 plicuri