Suifan original Chinese Brush

China
69,00 lei
Momentan Indisponibil

Suifan sau China brush este solutia naturala care te scapa de ejaculare precoce. Cu Suifan original poti sa fii stapan pe situatie si poti scapa de ejaculare precoce!

Cu multe sute de ani in urma, formula solutiei a fost imbunatatita dupa indelungi cercetari de familia Suifan din China si a devenit rapid un produs eficient in combaterea ejacularii si popular in randul barbatilor din toata lumea.

Suifan China Brush efecte :

1.Erectiile devin mai ferme si circulatia sangelui se intensifica datorita substantelor afrodisiace 100% naturale.suifan
2.Va da posibilitatea sa aveti control direct asupra ejacularii, avand o actiune directa de desensibilizare a preputului.
3.Orgasmele vor fi mult mai intense;
4.Amplifica apetitul sexual;
5.Folosita zilnic, solutia trateaza in totalitate ejacularea precoce.

Mod de folosire Suifan original China brush:

Scoateti tija lipita de capacul produsului si aplicati doar 1 picatura de lichid in strat subtire, cu aproximativ 2 ore inainte de actul sexual. Aplicati pe capul penisului decalotat (cand trageti pielea), in stanga si in dreapta, fara a atinge capul penisului. 
Partenera dvs. NU trebuie sa atinga lichidul. Dupa 2 ore trebuie sa spalati zona pe care ati aplicat solutia, sau puteti folosi un prezervativ.
Cu ajutorul produsului 100% natural, Suifan original obtineti o intirziere a ejacularii, ce poate ajunge pana la cateva ore, in functie de numarul picaturilor de solutie pe care le folositi.
Cu Suifan original puteti realiza adevarate maratoane sexuale, deoarece in decursul unui singur act sexual, partenera poate obtine mai multe orgasme. Suifan este cel mai eficiente produs din categoria sa (intarzierea ejacularii), fiind utilizat cu mare succes de actorii filmelor porno.

Nu prezinta efecte secundare!
Este un produs natural!

Benficii Suifan original China brush:
 
Solutia Suifan China Brush sau Micul chinez se aplica doar extern.
Nu beti nicodata si nu folositi in exces solutia Suifan. Datorita formulei sale lichide, solutia este foarte concentrata si trebuie folosita doar in strat subtire.

Se aplica un strat subtire cu 30 de minute - 2 ore inaintea actului sexual.
Suifan este conceput pentru stimularea sexuala a organului sexual masculin.
Suifan China Brush actioneaza in 30 min - pana la 2 ore de la aplicare in functie de fiecare organism. 
Solutia Suifan China Brush se comercializeaza cu succes in mai multe tari de pe mai multe continente si a fost folosita de catre familiile roiale ale dinastiei Ching.
 
Suifan Chinese Brush este singurul produs care te ajuta sa-ti controlezi ejacularea fiind produsul numarul 1 pe piata din intreaga lume in categoria de produse ce combat ejacularea.