• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Spray antiviral Cold & Flu Guard, 50 ml, Red e Med

   
  44,00 lei
  Momentan Indisponibil

  Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

  Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

  Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

  Add to Wishlist Adaugă la lista de comparaţie

  Spray antiviral Cold & Flu Guard 

  Protejeaza si previne impotriva racelii si gripei – cu administrare la nivelul cavitatii nazale si orale.

  Ingredientele din compozitia produsului acctioneaza formand o bariera intre virusurile si bacteriile din mediu extern (in proportie de 80% din contaminari se realizeaza prin inhalarea/ingerarea de agenti patogeni) cu urmatoarele proprietati: inglobeaza virusurilor de raceala si gripa le neutralizeaza (datorita actiunii demonstrate cu rezultate de 99.998%) si ajuta la eliminarea lor in mod natural.

  Produsul poate fi folosit pana la 100 tratamente. Contine un ingredient patentat.

  Mod de administrare:
  Se administreaza preventiv inainte de a intra in contact cu persoane contaminate (racite sau gripate) administrand de 2 - 3 ori / zi 1 - 2 pulverizari in fiecare nara si 1 - 2 pulverizari in gura continuand tratamentul dupa expunere timp de 2 zile.

  Prezentare:
  50 ml