• Garantat Cel mai mic pret
 • Livrare în 1-3 zile Gratuit peste 500 lei
 • 14 zile Retur / schimb
 • Solgar Omega 3 (TRIPLE STRENGTH) 50 capsule, Solgar

   
  120,50 lei
  in stoc

  Solgar Omega 3

  Suplimentele alimentare de la Solgar au la baza numai ingrediente de inalta calitate, 100% naturale. Alegi SOLGAR pentru ca iti doresti tot ce este mai bun pentru nutritia ta!

  Solgar Omega 3 - 950 mg este concentrația cea mai mare de Omega 3 EPA și DHA din pește de apă rece. Această formulă susține sănătatea cardiovasculară, articulară și sanatatea pielii. Este distilată molecular pentru a elimina mercurul.

  Fără aditivi si cu o concentrație ridicată de acizi grași Omega 3 presați la rece. Furnizează doze ridicate de acizi polinesaturați DHA si EPA din ulei de pește de apă rece precum sardine, anșoa sau macrou.

  Solgar Omega 3 ajută pastrarea nivelurilor normale ale colesterolului din sânge, la protejarea sistemului cardiovascular si la funcționarea normală a vederii si a creierului. În doza de 3 g au de asemenea o acțiune dovedită în menținerea tensiunii arteriale normale. Deosebit de util în special în tensiune arterială ridicată, cazurile de colesterol ridicat, dar și pentru nevoia de consolidare a funcțiilor creierului.

  O capsulă gelatinoasă moale de Solgar Omega 3 conține: Concentrat de ulei din pești de apă rece 1400mg, care asigură: acid docosahexanoic (DHA) 378 mg si Acid eicosapentanoic (EPA) 504 mg.

  Mod de administrare Solgar Omega 3: Se administrează 1-2 capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei.

  Producător: Solgar Inc., SUA

  Prezentare: 50 capsule moi

  vezi si Omega 3 concentrat

  Nici o postare găsită

  Scrie un comentariu