Solgar Omega 3 (TRIPLE STRENGTH) 50 capsule, Solgar

 
120,50 lei
in stoc

Descriere

Solgar Omega 3

Suplimentele alimentare de la Solgar au la baza numai ingrediente de inalta calitate, 100% naturale. Alegi SOLGAR pentru ca iti doresti tot ce este mai bun pentru nutritia ta!

Solgar Omega 3 - 950 mg este concentrația cea mai mare de Omega 3 EPA și DHA din pește de apă rece. Această formulă susține sănătatea cardiovasculară, articulară și sanatatea pielii. Este distilată molecular pentru a elimina mercurul.

Fără aditivi si cu o concentrație ridicată de acizi grași Omega 3 presați la rece. Furnizează doze ridicate de acizi polinesaturați DHA si EPA din ulei de pește de apă rece precum sardine, anșoa sau macrou.

Solgar Omega 3 ajută pastrarea nivelurilor normale ale colesterolului din sânge, la protejarea sistemului cardiovascular si la funcționarea normală a vederii si a creierului. În doza de 3 g au de asemenea o acțiune dovedită în menținerea tensiunii arteriale normale. Deosebit de util în special în tensiune arterială ridicată, cazurile de colesterol ridicat, dar și pentru nevoia de consolidare a funcțiilor creierului.

O capsulă gelatinoasă moale de Solgar Omega 3 conține: Concentrat de ulei din pești de apă rece 1400mg, care asigură: acid docosahexanoic (DHA) 378 mg si Acid eicosapentanoic (EPA) 504 mg.

Mod de administrare Solgar Omega 3: Se administrează 1-2 capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei.

Producător: Solgar Inc., SUA

Prezentare: 50 capsule moi

vezi si Omega 3 concentrat

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu